جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

50 ایده‌ی کارآفرینی اینترنتی

ایده های کارآفرینی اینترنتی

سلام و عرض ادب دارم خدمت شما دوست گرامی

در این مقاله بنده قصد دارم ایده هایی را به شما معرفی کنم که بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید. قبل از اینکه به سراغ معرفی ایده ها بروم باید این را بگم که بعضی از ایده ها نیاز به سرمایه های بیشتری نسبت به ایده های دیگر دارند. بعضی از ایده ها هم هستند که نیازمند به ساخت اپلیکیشن موبایلی است. ساخت اپلیکیشن موبایلی هم این روزا کار زیاد سختی نیست! بلکه راحت با بسته های آموزشی ساخت اپلیکیشن های موبایلی که قیمتی حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تومان دارند می توانید اپلیکیشن موبایلی خود را به صورت حرفه ای بسازید. پس زیاد نگران این موضوع نباشید.

کسب و کار اینترنتی رو با این کسب و کار ها اشتباه می گیرند. مثلا راه اندازی یک سیستم وبلاگ دهی ایده ای نیست که الان بشه ازش استفاده کرد. بعضی از افراد هم هستند که تخصص ها و مهارت هایی رو بلد هستند که می توانند این تخصص خود را به کسب و کار اینترنتی تبدیل کنند. مثلا شخصی نقاش است، می تواند سایتی راه اندازی کند و تابلوهای نقاشی اش را در آن به فروش برساند. یا شخصی نوازنده ساز خاصی است. می تواند سایتی راه اندازی کند که علاوه بر فروش آثارش، به علاقه مندان و مخاطبان به حوزه کاریش تدریس هم کند. یا شخصی کار های دستی مثل کیف های چرم تولید می کند می تواند سایتی بزند و علاوه بر آموزش دادن، محصولاتش را هم بفروشد. یا شخصی ممکنه در زمینه پرورش قارچ تخصص داشته باشه می تونه همین تخصص رو در اینترنت به علاقه مندان به این حوزه کاری آموزش بده و کسب درآمد اینترنتی داشته باشه. از این کسب و کارها بخواهم مثال بزنم بسیار زیاد هستند.

البته باز هم می گویم به این کسب و کار ها ایده نمیشه گفت. اشخاصی که این کارها رو انجام می دهند کار آفرین اینترنتی نام دارند. توی این مقاله من به تعدادی از این کسب و کارها اشاره می کنم ولی خب توضیحات کاملی رو هم برای آن ها ارائه می کنم. بعضی از ایده هایی که در این مقاله مطرح می شود ممکن است تخصص یا علاقه بعضی از افراد باشد که اشاره من برای راه اندازی این ایده ها به این افراد است. همانطور که می دانید ویژگی اصلی یک ایده استارتاپی و جدید برطرف کردن نیاز مردم است. پس سعی کنید ایده هایی را عملی کنید که به درد مردم بخورد و ایده هایی که فکر می کنید ممکن است به موفقیت بیانجامد را عملی کنید. در این مقاله ایده هایی را مطرح می کنم که اولا در ایران زیاد وجود نداشته باشند و یا توسط افراد محدودی راه اندازی شده است که زیاد هم موفق نبوده اند.

راحت با اونا رقابت کنید. دوما ممکن است در مدت زمان کوتاهی در ایران به واقعیت بپیوندند. نکته ای هم که جا داره بهش اشاره کنم روش درآمد زایی بعضی از کسب و کارها است. مثلا هر کسی می داند سایتی که آمار بازدیدش بالاست از چه طریق هایی می تونه کسب درآمد کنه. مثلا سایتی که بر پایه تولید محتواش توانسته به جایگاخوبی برسه و آمارش رو از تولید محتوا بدست آورده بهترین گزینه برای رپورتاژ آگهی برای سایت های دیگه است. یا اینکه شخصی همچنین سایتی رو داره می تونه از طریق درج بنر برای دیگر سایتها کسب درآمد کند. پس دیگه اشاره ای به این نوع درآمد زایی ها نمی کنم.

یه نکته دیگه هم اینه که یک سری از ایده هایی را که در این مقاله مطرح می کنم همین الان در ایران افرادی هستند که دارند از اونا استفاده می کنند. مثلا ممکنه ایده ای ر معرفی کنم که الان ۳ تا سایت دارند در اون زمینه فعالیت می کنند. شما هم

می تونید از این ایده استفاده کنید به شرط اینکه از اونا بهتر باشید یعنی حرف جدیدی برای گفتن داشته باشید. البته این رو هم بگم نگران نباشید رقبایی که در این کسب و کارها هستند خیلی هم قوی و به قول معروف قول نیستند و شما به راحتی می تونید باهاشون رقابت کنید.

50 ایده‌ی کارآفرینی اینترنتی

ایده اول کارآفرینی اینترنتی :تولید محصولات آموزشی

تولید محصولات آموزشی راه اندازی این نوع کسب و کار در سال های اخیرتا الان رشد چشمگیری داشته است و کم کم فروش محصولات آموزشی فیزیکی پستی از بین رفته اند. شما با توجه به تخصص و مهارتی که دارید می توانید محصولات آموزشی را تولید کنید و به صورت دانلودی آن ها را به مخاطبان و علاقه مندان به دانش خود بفروشید. جالب این است که شما می توانید در خانه خود بنشینید و محصولات آموزشی خود را تولید کنید و با برندهای معروف دنیا نیز رقابت کنید.

به عنوان مثال شما مسلط به طراحی سایت یا برنامه نوسی تحت وب هستید. می توانید آموزش های تصویری خود را در همین موضوع تولید کنید و به مخاطبان خود بفروشید. برای این کار هم نیاز نیست خرج زیادی کنید. می توانید با یک هدست ارزون قیمت و نرم افزارهای موجود آموزش های تصویری خود رو به کمک تصویر برداری از محیط دسکتاپ کامپیوتر خود درست کنید.

می خوام داستان کوتاهی را در همین راستا براتون تعریف کنم. یکی از دوستان من در همین زمینه فعالیت می کرد و به صورت کلاس خصوصی به دانشجو های خود آموزش می داد. بهش پیشنهاد دادم که چرا این آموزش ها را به صورت تصویری در اختیار دانشجوهات قرار نمی دی؟ گفتم با این کار می تونی یک بار برای همیشه آموزش بدی. از طریق اینترنت می تونی فیلم های آموزشی خودت را به افراد بیشتری بدی. و از این راه چندین برابر کسب درآمد کنی. جالب اینجا بود که زبان های برنامه نویسی که این دوست من بهش مسلط بود زبان های خاصی مثل #J بود که اصلا توی اینترنت همچین آموزش هایی وجود نداشت!

یکی از ویژگی های تولید محصولات آموزشی این است که شما یک بار برای همیشه وقت خود را روی آموزش دادن می گذارید و از آن به بعد درآمدی که از فروش محصولاتتان بدست می آورید صود خالص است. از این رو می توانید برای فروش بیشتر محصولات خود تخفیف های بالا قائل شوید تا افراد بیشتری حاضر به خریدن محصولات دانلودی شما شوند. در حالی که هیچ ضرری شما نمی کنید. چون چیزی رو از دست نمی دهید. اگر تخصص شما مرتبط با موضوع کامپیوتر نبود جای نگرانی نیست! فرض کنید خانمی تخصصش کاشت ناخن است. می تواند آموزش های خود را توسط فیلم برداری با گوشی موبایل خود درست کند. فقط باید به این نکته توجه کند که نور محیط فیلم برداری کافی باشد و از یک پایه برای نگه داشتن گوشی خود هنگام فیلم برداری استفاده کند.

یادتون باشه که برای تولید محصولات آموزشی نیاز نیست حتما متخصص باشید. کافی اطلاعات خود را در آن زمینه بالا ببرید. با مطالعه چندین کتاب و مقاله به راحتی می توانید اطلاعات خود را در زمینه ای که می خواهید محصولات آموزشی تولید کنید بالا ببرید. فقط یادتون نره که حتما باید به آن موضوع علاقه داشته باشید. وگرنه نمی توانید موفق باشید. شما می توانید برای شروع، محصولات آموزشی خود را در قالب ای بوک با فرمت پی دی اف تولید کنید. ای بوک ها میان افراد طرفدار زیادی دارند و در عین حال ارزان قیمت بوده و توسط افراد زیادی خریداری می شوند. تولید کتاب های الکترونیکی خیلی ساده تر از تولید محصولات آموزشی در دیگر فرمت هاست. در گام های بعدی می توانید فایل های آموزشی صوتی و تصویری خود را عرضه کنید. فایل های آموزشی تصویری گران قیمت تر از دیگر فرمت های آموزشی هستند.

ایده دوم کارآفرینی اینترنتی:ترجمه و فروش کتاب های الکترونیکی

ترجمه و فروش کتاب های الکترونیکی شما با پیدا کردن کتاب های الکترونیکی پرفروش خارجی و ترجمه آن ها می توانید سایتی راه اندازی کنید و آن ها را بفروشید و از این طریق کسب درآمد اینترنتی داشته باشید. برای پیدا کردن این گونه کتاب ها می توانید از سایت های آمازون و کلیک بانک کمک بگیرید. می توانید کار خود را تخصصی کنید کتاب هایی در موضوع خاصی را ترجمه کنید و بفروشید. مثلا تمام کتاب های برایان تریسی که در حوزه موفقیت و کسب و کار است. برای خرید این کتاب ها از سایت آمازون هم می توانید از سایت های واسط کمک بگیرید. سایت هایی هستند که این کتاب ها را از قبل خریده اند و شما با هزینه کمتری می توانید این کتاب ها را خریداری کنید. برای ترجمه کتاب ها می توانید از مترجمان زبان استفاده کنید که با پرداخت هزینه ای کتاب شما را به فارسی ترجمه می کنند و به شما تحویل می دهند. البته هزینه دیگری برای ویراستاری کتاب

و هم باید پرداخت کنید. ولی اگر خودتان این کار را انجام دهید خیلی برای شما به صرفه تر است. ترجمه کردن کتاب کار بسیار سختی است ولی این طور نیست که نشدنی هم باشد.

ایده سوم کارآفرینی اینترنتی :فروش کتاب ها و مقالات خارجی

در این ایده شما باید سایتی راه اندازی کنید و کتاب های الکترونیکی و مقالات خارجی رو در آن بفروش برسانید. شما می توانید با خرید کتاب های الکترونیکی موجود در سایت آمازون و قرار دادن آن در سایت خود کسب و کار خود را آغاز کنید. شما می توانید از طریق سایت های واسطی که پرداخت ارزی انجام می دهند این کتاب ها را از سایت های خارجی یک بار برای همیشه خریداری کنید و در سایت خود قرار دهید. مطمئن باشید افراد زیادی هستند که به دنبال خرید کتاب های موجود در سایت های خارجی هستند. شما با راه اندازی این کسب و کار می توانید این کتاب ها را با قیمت پایین تری به این افراد بفروشید.

فقط ۳ سایت در ایران هستند که من می شناسم و در این زمینه فعالیت می کنند. شما می توانید علاوه بر راه اندازی سایت، برنامه اندرویدی هم مربوط به سایت خود بسازید و از این طریق کسب و کار خود را به کاربران موبایلی هم معرفی کنید.

ایده چهارم کارآفرینی اینترنتی:فروش کتاب های صوتی

فروش کتاب های صوتی چرا کتاب های صوتی از محبوبیت بیشتری نسب به کتاب های الکترونیکی برخوردار است؟ یکی از دلایلش اینه که بسیاری از افراد یا علاقه به خواندن کتاب های پی دی اف ندارند یا اینکه اصلا وقت این کار را ندارند. اگر نسخه صوتی همین کتاب های پی دی اف به این افراد پیشنهاد شود مطمئنا مایل به گوش دادن آن هستند. چون دیگر نیازی نیست خودشان زحمت خواندن کتاب را بکشند و اینکه در هر زمان و مکان خاصی می توانند به این نوع کتاب ها گوش دهند.

شما با تبدیل کردن کتاب های پر فروش ایرانی (نه لزوما خارجی) به کتاب های صوتی می توانید کسب و کار اینترنتی پر سود خود برای پیدا کردن کتاب های پرفروش ایرانی از سایت گوگل و سایت کتاب سبز می توانید استفاده کنید. شاید پیش خودتون بگید صدای من اصلا برای این کار خوب نیست و اصلا تخصص این کار را ندارم. مشکلی نیست شما می توانید از فری لنسرها و کسانی که در این زمینه تخصص دارند استفاده کنید که البته هزینه های زیادی را باید پرداخت کنید. من پیشنهاد می کنم خودتون این کار را انجام دهید. اگرهم احساس می کنید صدای خوب و تخصص این کار را ندارید با تمرین کردن حتما موفق خواهید شد.

ایده پنجم کارآفرینی اینترنتی:فروشگاه فایل های صوتی

فروشگاه فایل های صوتی شما می توانید سایتی راه اندازی کنید برای اشتراک انواع فایل های صوتی مثل پادکست ها و کتاب های صوتی. از این طریق یعنی اشتراک فایل های صوتی برای عموم می توانید ترافیک خوبی رو برای سایت خود جذب کنید و علاقه مندان زیادی رو با سایت خود آشنا کنید. شما می توانید در سایت خود بخشی درست کنید برای افرادی که مایل به فروش کتاب های صوتی و پادکست هایشان هستند و درصدی از آن ها در قبال فروش فایل هایشان دریافت کنید. مطمئن باشید با راه اندازی چنین سایتی علاقه مندان زیادی به سایت شما می آیند تا پادکست ها و فایل های صوتی شان را در سایت شما آپلود کنند. امروزه فایل های صوتی خیلی طرفدار دارند.

بسیاری از سایت هایی که مقاله می نویسند فایل صوتی مقاله شان را هم تولید می کنند و علاوه بر گذاشتن آن در همان صفحه اصلی مقاله آن را در سایت های اشتراک صوت هم به اشتراک می گذارند تا از این طریق بتوانند ترافیک بیشتری را به سایت خود جذب کنند. ۲ تا سایت به صورت حرفه ای در این زمینه فعالیت می کنند که یکیش سایت شنوتو و سایت دیگه تهران پادکست است. با توجه به اینکه حتما در آینده ای نه چندان دور همه چیز صوتی میشه بهتون پیشنهاد می کنم از همین الان به فکر راه اندازی چنین سایتی باشید.

ایده ششم کارآفرینی اینترنتی:دایرکتوری

دایرکتوری ثبت لینک سایتی راه اندازی کنید که دایرکتوری برای سایت های ایرانی باشد و هر وب سایتی که علاقه داشت آدرس وب سایت خودش رو درون سایت شما درج کند. از این طریق شما می توانید بازدید بالایی دریافت کنید و از همین راه می توانید در آینده قسمتی در سایت خود ایجاد کنید و از سایت ها برای درج لینکشان هزینه ای را دریافت کنید. یا می توانید مثل سایت آی آر ایندکس از قرار دادن تبلیغات بنری سایت ها در سایت خودتون کسب در آمد کنید. یادتون باشه در این زمینه تعدادی سایت هستند که همین الان دارند فعالیت می کنند البته فقط چندتاشون خیلی معروف هستند.

شما باید سایتی متفاوت از آن ها راه اندازی کنید و مزیت رقابتی نسبت به آن ها داشته باشید. ممکنه این ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی یکم قدیمی باشه ولی اگرحرف جدید برای گفتن داشته باشید می توانید موفق باشید. برای شروع سعی کنید تمام سایت هایی که در این زمینه هستند را مورد بررسی خود قرار بدید و بعد شروع به راه اندازی چنین سایتی کنید.

ایده هفتم کارآفرینی اینترنتی:سایت ارائه دهنده برگذاری وبینار

سایت ارائه دهنده برگذاری وبینار اگر نمی دانید وبینار چیه؟ وبینار در واقع همان سمینار مبتنی بر وب است که با استفاده از نرم افزارهای وب کنفرانس، بر بستر اینترنت برای گروه بزرگی از مخاطبین برگزار می شود. شما می توانید سایتی راه اندازی کنید و این خدمات رو ارائه کنید. امروزه وبینار خیلی همه گیر شده و شما می توانید از این فرصت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودتون استفاده کنید. از طریق راه اندازی این سایت می توانید با برگذار کننده های وبینارها مشارکت کنید و در قبال معرفی و زمان برگذاری وبینارهایشان هزینه ای بابت تبلیغات از آن ها نیز دریافت کنید. می توانید فیلم ضبط شده وبینار ها را هم به صورت جداگانه و با هزینه ای کمتر بفروشید البته برای این کار باید با برگذار کنندگان وبینارها قرارداد ببندید. همین می تونه یک مزیت رقابتی برای شما باشه. خیلی از افراد هستند که وقت نمی کنند در وبینار مورد نظرشان شرکت کنند همین باعث میشه که تصمیم به تهیه فیلم وبینار کنند.

نمونه سایتی که در این زمینه در ایران فعالیت می کنه سایت اسکای روم است که تنها سایت ایرانی برگذار کننده وبینار است. امروزه وبینار یکی از ابزارهایی است که صاحبان کسب و کارها از آن برای فروش محصولات گران قیمت شان استفاده می کنند. هزینه وبینارها خیلی کمتر از سمینارها است. بسیاری از افرادی که سمینار می گذاشتند الان به سمت وبینار روی آورند. و خیلی از افراد هستند که دیگر علاقه ای به شرکت در سمینارها ندارند. وقتی می بینند وبینار خیلی هزینه کمتری دارد و نیاز به رفت و آمد ندارد وبینار را به سمینار ترجیح می دهند. و همین باعث می شود در آینده ای نه چندان دور بسیاری از مدیران کسب و کارها از این ابزار برای گسترش کسب و کار خودشان استفاده کنند.

ایده هشتم کارآفرینی اینترنتی:سایت معرفی و ثبت رویداده

سایت معرفی و ثبت رویدادها سایتی راه اندازی کنید که به صورت آنلاین رویدادها را ثبت و معرفی کند. مثلا مشخصات وبینارها و سمینارها را ثبت کند و در قبال آن از برگذار کنندها هزینه ای را دریافت کنید. شما می توانید سایت خود را برای افرادی که می خواهند هرگونه رویداد مثل سمینار وبینار،همایش ، کنفرانس،سخنرانی، دورهمی و ورکشاپ خود را به مخاطبان خود معرفی کنند راه اندازی کنید. با راه اندازی این سایت می توانید به دو شکل کسب درآمد کنید. اول اینکه هزینه ای بابت ثبت رویداد از برگذار کننده آن رویداد دریافت می کنید.

دوم اینکه می توانید درصدی در قبال تهیه هر بلیط توسط شرکت کنندگان در آن رویداد دریافت کنید. من دو سایت را می شناسم که به صورت جدی در این زمینه در ایران فعالیت می کنند شما می توانید سومین سایت باشد. حتی شما می توانید رویدادهای شهر خود را فقط ثبت کنید. با نصب بیلبورد تبلیغاتی در داخل شهر خود می توانید سایت خود را به همشهری های خود معرفی کنید.

ایده نهم کارآفرینی اینترنتی:فروش آنلاین بلیط

فروش آنلاین بلیط می توانید سایتی راه اندازی کنید و انواع بلیط ها را رو به صورت آنلاین بفروشد. بلیط سینما، تئاتر،کنسرت، شهربازی، سیرک و … توسط این سایت می توانید با قرار داد بستن با برگذار کننده های کنسرت ها یا با شهر بازی ها برای فروش بیشتر هر چند وقت یک بار بلیط های نیم بها بفروشید. برای کسب درآمد از این سایت باید با مراکزی که قصد فروش بلیط هایشان را دارید قرارداد ببندید. و درصدی را برای فروش هر بلیط به صورت اینترنتی تعیین کنید.

ایده دهم کارآفرینی اینترنتی:آنالیز کننده ی وب سایت ها

آنالیز کننده ی وب سایت ها سایتی راه اندازی کنید که آنالیز کننده سایت ها به صورت رایگان باشد. البته سایت هایی در این زمینه هستند که نقص هایی دارند. شما با برطرف کردن این نقایص سایتی بهتر از آن ها راه اندازی کنید. سایتی راه اندازی کنید که ابزاری کامل برای سئوی سایت باشد. شما از طریق این سایت این گونه می توانید کسب درآمد کنید که ابتدا مشکلات یک سایت رو نمایش می دهید و برای برطرف کردن مشکلات آن سایت هزینه ای را که از قبل تعیین کرده اید را دریافت کنید. بسیاری از شرکت های سئوی سایت هستند که فقط برای پیدا کردن نقص های یک سایت هزینه های زیادی را دریافت می کنند و برای برطرف کردن آنها هزینه ای دیگری را. شما می توانید با دریافت هزینه ای کمتر مشکلات سایت ها را برطرف کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.

سایت هایی که در این زمینه به صورت جدی در ایران فعالیت می کنند زیاد نیستند. یکی از این سایت ها چکاپ سایت دات آی آر است که متاسفانه امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار نمی دهد.

ایده یازدهم : فروش قالب های وردپرس

اگر به وردپرس مسلط هستید می توانید قالب های وردپرس را ترجمه کنید و بفروشید. اگر هم مسلط نیستید ولی به وردپرس علاقه دارید به راحتی می توانید با آموزش های رایگانی که در اینترنت موجود است یاد بگیرید. شاید پیش خودتون بگید الان چندین سایت حرفه ای در زمینه فروش قالب وردپرس فعالیت می کنند و جایی برای شما وجود نخواهد داشت. اولا اینکه وردپرس خیلی بین ما ایرانی ها محبوب است و روز به روز به افرادی که از وردپرس استفاده می کنند افزوده میشه و دوما شما می توانید با آموزش ها و پشتیبانی های بیشتر بهتر از آن ها باشید. به عنوان مثال شما می توانید آموزش های تصویری از نصب قالب های وردپرس رو در اختیار مشتریانتان قرار بدید. هم چنین در کنار فروش قالب می توانید افزونه های خارجی را هم ترجمه کنید و در سایتتان بفروش برسانید.

ایده دوازدهم : ایجاد فروم تخصصی

شاید پیش خودتان فکر کنید این ایده کمی قدیمی است ولی باید بگم فروم های تخصصی کم توی ایران وجود دارند. شما می توانید فروم تخصصی در حوزه ی کاری خاصی راه اندازی کنید مثلا فروم تخصصی نقاشان فرومی که من توی ایران ندیدم مربوط به حیطه آرامش و کسب ثروت است شما می توانید در این زمینه هم فرومی راه اندازی کنید و علاقه مندان به کسب ثروت و آرامش را به فروم خود بکشانید. که واقعا حوزه ی پر طرفداری هم است. البته این فقط یک پیشنهاد بود. شما باید بیشتر تحقیق کنید ببینید چه حوزه ای پر طرفدار است که فروم تخصصی درباره آن وجود ندارد.

برای راه اندازی فروم اینترنتی هم می توانید از سیستم های مدیریت محتوای انجمن ها استفاده کنید. خیلی راحت و با کمترین هزینه می توانید فروم خود را توسط این سیستم ها راه اندازی کنید.

ایده سیزدهم : شبکه اجتماعی

شبکه اجتماعی تخصصی راه اندازی کنید. شبکه ی اجتماعی مربوط به افراد خاصی راه اندازی کنید مثلا طراحان و گرافیست ها. برای راه اندازی شبکه اجتماعی فکر نکنید باید زیاد پول خرج کنید یا اینکه کار بسیار سختی است. همانطور که برای راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی CMS های رایگان مثل وردپرس وجود دارد. برای راه اندازی شبکه های اجتماعی هم یک اسکریپت رایگان وجود دارد. شما می توانید از اسکریپت PHPFox استفاده کنید و به راحتی شبکه اجتماعی خودتان را راه اندازی کنید. راجع به این اسکریپت بیشتر جست و جو کنید

۱۰۰% آموزش های رایگانی درباره کار با این اسکریپت در اینترنت وجود دارد. شبکه اجتماعی لینکدین را که می شناسید. یک شبکه اجتماعی مخصوص افراد بیزینس من است. در واقع یک شبکه اجتماعی تجاری برای برند سازی است که افراد خاصی در آن فعالیت می کنند. شما می توانید نمونه ای شبیه لینکدین را در ایران راه اندازی کنید. شبکه اجتماعی تخصصی که برای مدیران و بیزینس من ها باشد در ایران وجود ندارد.

بهترین گزینه برای ایجاد شبکه اجتماعی همین مورد است. البته اگر می خواهید به صورت حرفه ای چنین شبکه اجتماعی را راه اندازی کنید بهتر است از طراحان سایت نیز کمک بگیرید تا بتوانید خیلی از جاهاش رو به سلیقه خودتان و به صورت دستی درست کنید. فکر می کنم برای عملی کردن این ایده در ابتدا نیاز به سرمایه زیادی داشته باشید.

ایده های کارآفرینی اینترنتی

ایده های کارآفرینی اینترنتی

ایده چهاردهم : فریلنسر

سایتی راه اندازی کنید و فریلنسرها را در آن گردآوری کنید. اگر نمی دانید فریلنس یعنی چه به افرادی که آزاد کار هستند و در زمینه های مختلف تخصص دارند می گویند. روال کار به این صورت است که افرادی که به دنبال کار هستند در سایت شما ثبت نام می کنند و افرادی که پروژه ای در هر زمینه ای دارند وارد سایت شما می شوند و انجام پروژه خود را به یکی از فریلنسرهایی که در سایت شما وجود دارند می سپارند. در این سایت ها پروژه ها به صورت مزایده انجام می شوند هر فریلنسری که کمتر پول برای آن پروژه دریافت کند می تواند آن را برای خود بگیرد. سایت ponisha.ir یکی از سایت هایی است که در این زمینه کار می کند. شما می توانید سایتی با امکانات بیشتر در این زمینه راه اندازی کنید.

همچنین شما اگر تخصصی هم دارید می توانید در این سایت ها کار کنید که البته این ایده نیست و به عنوان شغل دوم می توانید ازش استفاده کنید. الان خیلی از افرادی که آزاد کاری می کنند زیاد شده اند و همین طور که پیش میره افراد کار کردن برای خودشان را به کار کارمندی ترجیه می دهند. مطمئن باشید در آینده ای نه چندان دور خیلی از افراد به سمت آزادکاری می آیند. اگر از همین حالا به فکر راه اندازی چنین سایتی باشید در آینده موفق خواهید بود.

ایده پانزدهم : سایت تخفیف محصولات آموزشی سایتی راه اندازی کنید به عنوان تخفیف در محصولات آموزشی دانلودی. همانند سایت های آف یاب و تخفیفان که در زمینه تخفیف گروهی خدمات و محصولات فیزیکی کار می کنند شما سایتی راه اندازی کنید که محصولات آموزشی دانلودی را تخفیف می دهد. برای این کار باید با مدرسان و افرادی که این آموزش ها را تولید می کنند ارتباط برقرار کنید و با آن ها قرار داد ببندید.

با درج محصولاتشان در سایت شما و تخفیفی که نسبت به آن ها قائل می شوند فرصت بهتری برای بیشتر دیده شدن پیدا می کنند و از این طریق محصولاتشان به صورت رایگان تبلیغ می شود. برای پیدا کردن این افراد می توانید از سایت های فرانش و وب یاد کمک بگیرید که پاتوقی برای مدرسان است. همانطور که می دانید الان محصولات آموزشی – دانلودی نسبت به قبل خیلی زیاد شده است و کم کم محصولات پستی از بین رفته است. شما می توانید با راه اندازی چنین سایتی کسب و کار اینترنتی پر سودی داشته باشید. امروزه هر کسی رو که می بینیم به فکر تولید محصولات آموزشی صوتی و تصویری است که بتواند آن ها را به شکل دانلودی و بدون دردسر به فروش برساند.

ایده شانزدهم : تولید و فروش محتوا

هممون میدونیم تولید محتوا نیاز هر کسب و کار اینترنتیه. سایت هایی که بر پایه تولید محتوا کار می کنند خیلی زیاد هستند. یعنی به واسطه محتوایی که تولید می کنند کسب درآمد دارند. تولید محتوای اختصاصی و مفید کار بسیار سختی است. اگر توانایی انجام چنین کاری را داشته باشید می توانید کسب درآمد خوبی رو از اینترنت داشته باشید. شما می توانید سایتی راه اندازی کنید و به عنوان مثال در آن مقالاتی را منتشر کنید و از این طریق کسب درآمد کنید. از طریق این ایده می توانید به چند شکل کسب درآمد کنید.

اول اینکه می توانید برای سایتتان عضویت پولی درست کنید و کاربران سایت شما برای خواندن مقالات شما مجبور به عضویت باشند دوم اینکه می توانید هر کدام از مقالات سایت رو به صورت جداگانه بفروشید. مثلا هر مقاله ۱۰۰۰ تومان و کاربر با پرداخت هزینه بتواند به صورت آنی آن مقاله را بخواند. شما می توانید در تولید محتوا تنوع فرمت داشته باشید. مثلا کتاب های صوتی و یا آموزش های تصویری تولید کنید و به کاربرانتان بفروشید.

همچنین شما می توانید از تولید کنندگان محتوای دیگر سایت ها بخواهید محتوایشان را در هر قالب که است در سایت شما قرار دهند و از این طریق برای فروش محتواها درصدی توافقی را تعیین کنید. شما می توانید برای سایت های دیگر محتوا تولید کنید و هزینه ای را از آن ها دریافت کنید. سایت هایی هستند که کارشان تولید محتوا برای دیگران است. آن ها حتی به طور اختصاصی برای شبکه های اجتماعی کسب و کارها محتوا تولید می کنند و برایشان منتشر می کنند. اگر استاد تولید محتوا نیستید برای راه اندازی چنین کسب و کاری باید تیم تشکیل دهید. حداقل ۴ الی ۶ نفر باشند که کارشان تولید محتوا باشد. این افراد را پیدا کنید و کسب و کار خود را در این زمینه آغاز کنید.

ایده هفدهم : فروشگاه ساز آنلاین

فروشگاه ساز آنلاین از ایده های خیلی خوبی است که می توانید به عنوان یک کسب و کار اینترنتی موفق از آن استفاده کنید. برای نمونه سایت kamva.ir فروشگاه ساز آنلاینی است که در جشنواره وب هم به عنوان سایت نمونه برگزیده شد. شما با راه اندازی چنین سایتی می توانید با چند کلیلک ساده فروشگاه سازی را برای مدت محدود به صورت رایگان در اختیار کاربرانتان قرار دهید و بعد از یک ماه هزینه ماهانه یا سالانه یا مادام العمر از آن ها دریافت کنید. بر اساس امکانات فروشگاه سازتان پلان های مختلفی را در اختیارشان قرار دهید تا هر کاربری توانایی خرید فروشگاه ساز شما را داشته باشد. شما باید بستری را ایجاد کنید که کاربران بدون هزینه اضافی هاست و پشتیبانی تنها با یک آدرس دامین بتوانند فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنند. و به صورت کاملا اختصاصی در اختیار خودشان باشد.

ایده هجدهم : اتصال دهنده شوید

اگه بخواهم خیلی ساده این ایده را مطرح کنم باید بگم که توی این ایده باید برقرار کننده ارتباط بین متخصصین و نیازمندان به آن ها باشید. باید افراد متخصص در یک زمینه و همچنین نیازمندان به آن تخصص را به کسب و کار خود بکشانید. این ایده همانند اسنپ مبتنی بر مکان افراد خدماتی را در اختیار آن ها قرار می دهد. میرم سراغ مثالی از این ایده : به عنوان مثال تمام خانم های خانه داری که متخصص آشپزی هستند یا اینکه کیک خونگی درست کردن را حرفه ای بلد هستند را در نظر بگیرید. توسط این ایده که حتما باید روی اپلیکیشن موبایلی باشد این خانم های خانه دار میان داخل برنامه عضو می شوند و همانطور که گفتم مبتنی بر مکان، محل زندگی آن ها نیز مشخص می شود. هر شخصی که علاقه مند به کیک و غذای خانگی است وارد این برنامه می شود و درخواست خود را ثبت می کند. مثلا شخصی درخواست قرمه سبزی خانگی دارد و آن را ثبت می کند.

خانم های خانه داری که در نزدیکی آن فرد مورد نظر هستند اعلام حضور برای آن درخواست می کنند. فرد مورد نظر می تواند هر کدام از آن ها را که دوست دارد برای پخت قرمه سبزی خانگی انتخاب کند. سوالی که اینجا مطرح است این است که این قرمه سبزی را چه کسی به دست فرد مورد نظر می رساند. اول اینکه فاصله نزدیک است و خود فرد یا خانم خانه داری که غذا را دست کرده است می تواند آن را به دست طرف برساند. دوم اینکه میشه پیک موتوری برای این کار استخدام کرد. توی این برنامه باید قسمتی را برای رای به متخصصین درست کرد که افرادی که شناخت کافی از آن ها ندارند از روی تعداد رای داده شده به آن ها بتوانند انتخابشان کنند. حالا این فقط یک مثال خیلی ساده بود شما می توانید فکر کنید که نیازهای مردم چه چیزهای دیگری می تواند باشد. و بتونید برنامه تان را بر پایه آن نیاز ها پیاده سازی کنید.

ایده نوزدهم : نمایش مکان های خاص

توسط این ایده می توانید اپلیکیشنی را بسازید که مثلا تمام هتل ها یا تمام رستوران های یک منطقه یا یک شهر را به همراه کروکی نشان دهد. فرض کنید شخصی به شهری سفر می کند و برای پیدا کردن هتل های شهر وارد برنامه شما می شود. مکان و مشخصات هتل برای او نمایش داده می شود و می تواند به صورت آنلاین چک کند که آیا اتاق خالی موجود است یا نه؟ در صورت موجود بودن می تواند آن را برای خود رزرو کند. توی این ایده هم می تونید روی یک مکان خاص متمرکز شوید. مثلا فقط هتل ها را نمایش دهید. یا اینکه مثلا روی مکان های تفریحی کار کنید. روش های کسب درآمد از طریق این ایده به این شکل است که شما می توانید اولا مبلغ کمی از کاربران برای استفاده از برنامه دریافت کنید. روش دیگر کسب درآمد از این اپلیکیشن این است که با مکان های خاص قرار داد ببندید و برای ثبت مکانشان در برنامه مبلغی از آن ها دریافت کنید. می توانید برای تبلیغات هم هزینه دریافت کنید. به این صورت که فردی که هتل های یک شهر را جست و جو می کند هتلی که هزینه ی جداگانه برای تبلیغات کرده است به او پیشنهاد داده شود. در این ایده میشه روی مکان های خاص تری دست گذاشت. ولی اگر شما می خواهید مکان های تفریحی را برای کاربران نمایش دهید می توانید روی کافی شاپ ها، مراکز خرید، سینماها، موزه ها و … کار کنید.

ایده بیستم : واسط خرید از سایت های خارجی

شما می توانید سایتی واسط خرید از سایت های خارجی برای هموطنان ایرانی راه اندازی کنید تا هر شخصی امکان خرید هر محصول یا خدماتی را از سایت های خارجی داشته باشد.

از طریق سایت شما افراد می توانند به عنوان مثال لایسنس نرم افزار ها، کتاب های الکترونیکی موجود در آمازون با کلیک بانک پرداخت هزینه دانشگاه ها ، عضویت پولی در سایت ها خارجی و … را به راحتی انجام دهند. برای انجام خدمات پرداخت ارزی هم می توانید پورسانت خود را دریافت کنید. برای راه اندازی چنین کسب و کاری باید تحقیق کنید که چه طور می توانید از سایت های خارجی خرید کنید. البته کار زیاد هم سختی نیست!

ایده بیست و یکم : لباس عروس فروشی

آنلاین شما می توانید به صورت آنلاین لباس عروس بفروشید. چطور ممکنه؟ تنها کافی است به سراغ طراحان لباس عروس بروید و پیشنهاد فروش یا اجاره لباس عروس به صورت آنلاین را بهشون بدید. با راه اندازی چنین سایتی انتخاب های خیلی زیادی را می توانید در اختیار عروس خانم ها بزارید.

چون ممکن است در سایت شما مثلا ۲۰ طراح لباس عروس لباس های طراحی کرده خودشون رو گذاشته باشند و این طوری انتخاب های خیلی بیشتری در اختیار مشتریان قرار داده می شود. در این کسب و کار هم شما درصدی از هر خرید دریافت می کنید و هم طراحان، لباس عروس های خودشان را زودتر و راحت تر به فروش می رسانند. نقطه قوت سایت شما باید نحوه نمایش لباس عروس ها باشد. اول اینکه باید از هر لباس عروس عکس هایی در زوایای مختلف داشته باشید و اینو به طراحانی که قصد دارند با شما همکاری کنند تاکید کنید.

دوم اینکه باید اسلایدر برای نمایش عکس ها در سایت خود طراحی کنید که کاربران به راحتی بتوانند عکس های لباس عروس ها را در زوایای مختلف ببینند. البته تو این کسب و کار می توانید لباس عروس هم کرایه بدید. خب خیلی ها هستند که لباس عروس رو اونم برای یک شب نمی خرند. پس خیلی بهتره که به فکر این اشخاص هم باشید و به جای فروش، لباس عروس به اونا کرایه بدید.

این ایده را میشه طور دیگری هم اجرا کرد. مثلا لباس های گران قیمت را اجاره دهید. افرادی که لباس های زیادی دارند و دوست دارند لباس های خود را به دیگران اجاره دهند و از این طریق کسب درآمد کنند را به سایت خود بکشانید. از طریق این افراد چنین کسب و کاری را راه اندازی کنید و به افرادی که نیازمند لباس های شیک برای یک شب هستند کمک کنید.

ایده بیست و دوم :طراح گرافیک شوید

اگر به طراحی کارهای گرافیکی مسلط هستید می توانید کسب و کارهای خوبی را در اینترنت راه اندازی کنید. به عنوان مثال می توانید سایتی راه اندازی کنید که خدمات طراحی لوگو،کارت ویزیت بنرهای تبلیغاتی، بروشورهای تبلیغاتی، هدرهای سایت و … ارائه کنید. توسط این کسب و کار می توانید به صورت آنلاین سفارش طراحی بگیرید و در قبال دریافت هزینه ای آن را انجام دهید.

شما می توانید کسب و کار خود را در این زمینه تخصصی تر کنید. مثلا فقط ایمیل های تبلیغاتی طراحی کنید. طراحی اینفوگرافیک یکی دیگه از کارهایی است که اگر مسلط به کارهای گرافیکی باشید می توانید انجام دهید. همانطور که می دانید اینفوگرافیک یکی از ابزارهای قوی در بازاریابی ویروسی است. برندهایی که به اینفوگرافیک نیازمند هستند کم نیستند. شما می تونید به صورت حرفه ای و تخصصی در این زمینه کار کنید. با جمع آوری المان های مخصوص طراحی اینفوگرافیک و با الهام گرفتن از اینفوگرافیک های خارجی می توانید اینفوگرافیک های تاثیر گذاری طراحی کنید. سایتی که به صورت حرفه ای این کار رو انجام بده ندیدم. البته سایت هایی هستند که در این زمینه فعالیت می کنند ولی خیلی قوی نیستند. اگر تخصصی در این کار ندارید بهتون پیشنهاد می کنم حتما یک تیم متخصص تشکیل دهید و این کار رو شروع کنید. شک نکنید اینفوگرافیک خیلی می تونه پولساز باشه.

ایده بیست و سوم : طراح آنلاین کارهای گرافیکی

سایتی طراحی کنید که کاربران به راحتی فقط با چند کلیک بتوانند کارهای گرافیکی خود را انجام دهد. چه طور ممکنه؟ مثالی می زنم سایت میلرلایت که در زمینه ایمیل مارکتینگ فعالیت می کند رو دیده اید؟ اگه با این سایت آشنایی ندارید خودم بهتون می گم. توی این سایت شما با چند کلیک ساده می توانید فرم ها و کمپین های ایمیل خودتون رو به راحتی طراحی کنید. توی این سایت می تونید ایمیل های خود را با کشیدن و رها کردن به اصطلاح درگ اند دراپ اجزای آماده طراحی کنید. فکر کنم فهمیده باشید که ایده ای که می خوام بگم چیه؟ شما باید سایتی راه اندازی کنید که افرادی که می خواهند به عنوان مثال کارت ویزیت، بروشور تبلیغاتی و یا بنر تبلیغاتی خود را طراحی کنند به میل شخصی خودشان و خیلی مهم است که خودشان این کار را انجام دهند. شما باید بستری را فراهم کنید که افراد توسط اجزا و المان های آماده که شما از قبل برای این کار محیا کردید کارهای گرافیکی خود را انجام دهند.

برای این کار شما باید جدیدترین فونت ها، بهترین و متنوع ترین بک گراندها، گرادین ها، تکسچر ها و تمام اجزایی که برای کارهای گرافیکی است را داشته باشید. همچنین می توانید از قبل تمپلیت های آماده طراحی کنید و کار کاربرانتان را خیلی آسان کنید. برای راه اندازی چنین سایتی باید از یک تیم طراحی سایت کمک بگیرید. چند سایت در این زمینه فعالیت می کنند که به نظر من خیلی ضعیف هستند. صرفا با چند قالب آماده از قبل دارند این کار رو انجام می دهند. خیلی مهم است که سایت شما با درگ اند دراپ کردن اجزا ، کارهای گرافیکی را طراحی کند. با تنوع بیشتر در کارتان خیلی موفق تر از سایت های فعلی خواهید شد.

ایده های کارآفرینی اینترنتی

ایده بیست و چهارم : سایت نظر دھی سایتی راه اندازی کنید و سایت های بزرگ را به چالش بکشید. افرادی را به سایت خود جذب کنید که درباره سایت های دیگر نظر بدهند. درباره خدمات و محصولاتشان و هر چیز دیگری نظر خود را با دیگران به اشتراک گذارند. اشتباه نگیرید شما قرار نیست یک فروم اینترنتی راه اندازی کنید. شما باید سایتی راه اندازی کنید و خودتان کمپین هایی را به صورت هوشمندانه راه اندازی کنید.

مثلا کمپینی راه اندازی کنید و سایت تخفیفان را به چالش بکشید. یا مثلا راجع به یک سری از محصولات سایت دیجی کالا نظر مردم را بخواهید. راجع به خدمات دهی یا پشتیبانی اسنپ کمپینی راه اندازی کنید. با این کار می توانید افراد بسیار زیادی را به سایت خود جذب کنید و ترافیک سایت خود را افزایش دهید. فقط در ابتدا باید با یک استراتژی و یک تبلیغ ویروسی سایت خود را به کاربران اینترنت به خصوص کاربران موبایلی معرفی کنید. بعد از افزایش ترافیک سایت هم که دیگر خودتان می دانید باید چه طور این کسب و کار را به ماشین پول سازی تبدیل کنید.

ایده بیست و پنجم : گردشگری

اگر به گردشگری علاقه دارید یا می توانید اطلاعات زیادی را در این مورد پیدا کنید می توانید کسب و کار اینترنتی پول سازی را راه اندازی کنید. درباره گردشگری و سفر به کشور های دیگر محتوا تولید کنید. درباره آداب و رسوم هر کشور مطلب بنویسید. درباره اقامت و سفر به هر کشور کتاب الکترونیکی مجزا بنویسید. درباره تحصیل در کشورهای اروپایی و آسیایی مقاله بنویسید. مکان های دیدنی کشورهای مطرح دنیا را معرفی کنید. درباره هزینه های سفر در هر کشور بنوسید. و انقدر محتوا تولید کنید که شرکت ها و آژانس ها و موسسه های اعزام دانشجو خودشان باهاتون تماس بگیرند و پیشنهاد همکاری به شما دهند. مطمئن باشید اگر در تولید محتوا درباره گردشگری توانمند باشید ده ها شرکت داخلی و خارجی با شما ارتباط برقرار میکند.

شما از طریق این کسب و کار می توانید به چند صورت کسب درآمد کنید. اول اینکه می توانید در قبال گذاشتن تبلیغات موسسه های اعزام دانشجو، آژانس های هواپیمایی، شرکت های گردشگری، هتل ها و … هزینه دریافت کنید. می توانید بخشی در سایت خود تعبیه کنید و فقط تورهای آخرلحظه ای را در آن به کاربران سایت پیشنهاد کنید. می توانید با هتل ها قرار داد ببندید که به کاربرانتان اقامت در هتل خاصی را پیشنهاد کنید. از رستوران ها و فروشگاه های شهرهای مقصد گردشگری نیز بخواهید در ازای تبلیغ در سایت شما مشتری به آن ها معرفی میکنید که با تخفیف، کالا و خدمات آن ها را خریداری کنند. در ضمن می توانید برای تبلیغات جداگانه در شبکه های اجتماعی خود مبلغ جداگانه دریافت کنید. بعدها اگر خواستید کسب و کار خود را رونق بدید می توانید به شهرهای داخلی سفر کنید و فیلم هایی از مکان های بکر هر شهر تهیه کنید و در سایت خود منتشر کنید. با این کار سایت خود را بیشتر از قبل به افراد معرفی می کنید و کسب و کار خود را بیشتر محبوب می کنید. برای این کار بهتر است از یک تیم استفاده کنید.

ایده بیست و ششم : تور لیدر

سایتی راه اندازی کنید و تور لیدرهای هر شهر را در آن گرد هم بیاورید. با ثبت نام و گرفتن تست از آن ها می توانید آن ها را در سایت جوین کنید. افرادی که آشنا با مکان های گردشگری شهر های دیگر نیستند حتما به تور لیدر احتیاج دارند. توسط وب سایت شما می توانند تور لیدر مورد نظر خود را که در آن شهر است را انتخاب کنند و به عنوان تور لیدر خود انتخاب کند. کسب و کار شما نیازمند به اپلیکیشن موبایلی هم است. از طریق موبایل دسترسی به خدمات شما برای کاربرانی که در سفر به سر می برند خیلی راحت تر است. مدل کسب درآمد از سایت هم معلوم است هم می توانید هنگام عضویت از تور لیدرها پول دریافت کنید و هم می توانید موقع اوکی شدن هر کدام درصدی از آن ها دریافت کنید. توسط اپلیکیشن موبایلی می توانید هم برای کاربران و هم برای تور لیدرها کیف پول تعیین کنید که بتوانند آن را شارژ کنند و از آن استفاده کنند. این ایده نیازمند به معرفی حرفه ای کسب و کار شما به مردم است. روی این ایده بیشتر فکر کنید. مطمئن هستم با حرفه ای شروع کردن این ایده درصد موفقیت در این ایده بالاست.

ایده بیست و هفتم : سوال و جواب

سایتی راه اندازی کنید که مرکز سوال و جواب مردم باشد. سایت هایی که اینگونه نیاز مردم را رفع کنند خیلی کم هستند. شما می توانید سایتی در زمینه سوال و جواب در تمام موضوعات راه اندازی کنید و افراد رو به اون جذب کنید. از متخصصین دعوت به همکاری کنید. مردم سوالات زیادی دارند که باید به آن ها پاسخ داده شود. می توانید اپلیکیشن موبایلی این ایده را هم بسازید. در اپلیکیشن خود امکان عضویت را فراهم کنید. امکان سوال و جواب به صورت صوت را نیز فراهم کنید. به جای اینکه کاربران سوال و مشکل خود را بنویسند آن را به صورت یک فایل صوتی مطرح کنند. یادتان نرود امروزه افراد در اینترنت خیلی کم حوصله تر از قبل شده اند و شما باید بستری را فراهم کنید که کاربران راحت باشند.

مدل کسب درآمد از این کسب و کار اینگونه است که برای کاربران عضویت پولی درست کنید. و به ازای هر ماه مبالغی را از آن ها دریافت کنید. از طریق گرفتن تبلیغات هم در سایت و هم در اپلیکیشن موبایلی خود می توانید کسب درآمد داشته باشید. به این نکته توجه کنید که در ابتدا برای جذب کاربران به سایت خود باید امکانات سایتتان کاملا رایگان باشد و در گام های بعدی عضویت پولی بسازید و مبالغ کمی را هم از کاربران دریافت کنید.

می توانید محدودیت برای اعضای عادی بگذارید مثلا بیشتر از ۱۰۰ کاراکتر نتوانند بنویسند و سوال خود را مطرح کنند. در این حالت کاربر مجبور به ارتقاء اکانت خود در سایت می شود. این ایده را میشه کمی تخصصی تر اجرا کرد. مثلا افرادی که در نویسندگی و نوشتن مقاله مشکل دارند یا پاتوقی برای افرادی باشد که مشکلات بورسی دارند و سوال و جواب درباره بورس دارند.

ایده بیست و هشتم : تهیه آرشیو صوتی و تصویری

آرشیو صوتی و تصویری تهیه کنید و در سایتی که راه اندازی می کنید به فروش برسانید. می توانید آرشیو آهنگ های خوانندگان معروف را از اینترنت تهیه کنید و آن ها را دسته بندی کنید و بفروشید. مثلا تمام کارهای کریس دیبرگ اعم از آهنگ های صوتی و کلیپ های تصویری و فیلم اجراهای زنده ای که داشته را پیدا کنید و دسته بندی کنید. شما می توانید آرشیو فیلم های کارگردان های معروف را جمع آوری کنید و فقط روی فیلم های کارگردان های معروف تمرکز کنید. همچنین می توانید فیلم های قدیمی ایرانی را آرشیو کنید و بفروشید.

پیدا کردن کارهای یک خواننده یا یک کارگردان خاص در اینترنت کار سختی نیست. می توانید به راحتی با جست و جو در گوگل آن ها را پیدا کنید و دانلود کنید. می تونید از نرم افزار تورنت هم کمک بگیرید. توسط این نرم افزار می تونید به آرشیوها و دیسکوگرافی های افراد مهم در دنیا دست یابی داشته باشید. مدل های کسب درآمد از این سایت به اشکال مختلف است. اول اینکه می تونید تمام آرشیو خود را روی هاست ساییتان آپلود کنید و با عضویت پولی آن را در اختیار مخاطبانتان قرار بدید. راه دیگش اینکه آرشیوها را روی دی وی دی رایت کنید و به صورت پستی آن ها را بفروشید. راه بعدی اینکه اگر آرشیو هاخیلی سنگین است روی هارد اکسترنال آن را به مشتری های خود بفروشید. یعنی به همراه هارد اکسترنال آرشیو هم بفروشید. اگر می خواهید حرفه ای این کارو انجام بدید من بهتون پیشنهاد می کنم حتما روی یک موضوع تمرکز کنید. مثلا فقط فیلم های خارجی یا فقط آهنگ های قدیمی ایرانی.

برای رونق در این کسب و کار ایده جالبی دارم اونم اینکه یک ربات تلگرام در این رابطه ایجاد کنید. توسط این رباط افراد به آرشیو شما که در هر زمینه ای است می توانند دسترسی داشته باشند ولی نه به تمام آرشیو. یعنی مثلا فردی در ربات شما اسم یک خواننده معروف را سرچ می کند تمام آهنگ های آن لیست می شوید و فقط چندتا از اونا برای او قابل دانلود است و در انتهای لیست به خرید آن آرشیو در سایت شما دعوتش می کند. توسط این ربات تلگرامی می توانید کسب و کار خود را به کاربران موبایلی زیادی معرفی کنید. مطمئن باشید می تونید طرفدارهای زیادی رو به سایت خود جذب کنید. از این مدل سایت ها که حرفه ای آرشیو می فروشند خیلی کم هستند. شما می توانید بهترین سایت فروش آرشیو رو راه اندازی کنید. پیشنهاد می کنم برای جذب افراد بیشتر از تالار گفتمان و تولید محتوا هم استفاده کنید.

ایده بیست و نهم : سایت تخصصی کاریابی

سایتی راه اندازی کنید و از متخصصین بخواهید رزومشون رو در سایت شما ثبت کنند. در واقع این سایت هم برای افرادی است که به دنبال کار هستند و هم مدیرانی که نیاز به نیروی کار دارند. شما با راه اندازی این سایت می تونید جست و جوی افراد را برای پیدا کردن نیروی کار آسان تر کنید. توسط سایت شما دیگر نیاز نیست که از افرادی که جویای کار هستند مصاحبه تهیه شود. با استفاده از رزومه کاملی که در سایت شما درج کرده اند می توان به تخصص افراد پی برد. کارفرمایان هم با درج آگهی در سایت شما می توانند نیروی کاری مورد نظرشان را پیدا کنند.

نکات مهمی که در این کسب و کار باید رعایت کنید : برای جست و جوی راحت تر، دسته بندی تخصص ها را در سایت خود حتما رعایت کنید. سعی کنید فرم های رزومه را طوری طراحی کنید که تکمیل کردن آن ها برای افراد خیلی کسل کننده نباشد. فیلد های اضافی که کارایی ندارند را حذف کنید.

هزینه ای که از جویندگان کار می گیرید باید کم باشد. سعی کنید بیشتر هزینه ها را از کارفرمایان که صاحب شرکت و برند هستند دریافت کنید. شما از طریق این سایت به اشکال مختلف می توانید کسب درآمد کنید. اول اینکه از هر شخصی که قصد درج رزومه خود را در سایت شما دارد هزینه اندکی دریافت کنید. دوم اینکه از کارفرمایانی که دنبال نیروی کار می گردند هزینه دریافت کنید. برای درج هر آگهی باید از آن ها هزینه دریافت کنید. روش بعدی کسب درآمد از این سایت این است که از تبلیغات بنری بعضی از شرکت هایی که می خواهند بیشتر دیده شوند و قصد تبلیغ در سایت شما را دارند هزینه دریافت کنید. اپلیکیشن موبایلی سایت خود را حتما درست کنید. از بازار هدف کاربران موبایلی غافل نشوید.

ایده سی ام : پیشنهاد های آخر هفته

کسب و کاری راه اندازی کنید با عنوان پیشنهاد های آخر هفته یعنی چی؟ امروزه جوان ها و افراد زیادی به دنبال داشتن آخر هفته های خوب هستند. وب سایت شما می تونه پیشنهاد های آخر هفتگی خوبی رو به این افراد بده. مثلا پیشنهاد ها و دستورالعمل های دقیقی رو درباره خوشگذرونی های آخر هفته به کاربران ارائه کند. مکان ها و جاهایی را هر هفته به افراد خاص پیشنهاد دهید.| از دوستانی که در این زمینه تجربه زیادی دارند در سایت خود دعوت به عمل بیاورید. از تجربیات این افراد می تونید استفاده کنید. سایتتون رو به مکانی برای افرادی که عاشق خوش گذرونی هستند تبدیل کنید. در ضمن می تونید در سایت خود قسمتی را با عنوان ثبت خوش گذرونی های افراد راه اندازی کنید. تعریف کردن و شنیدن خوش گذرونی های افراد برای یکدیگر بسیار جذاب است. و از این طریق می تونید طرفدارهای زیادی رو به سایتتون جذب کنید.

یا اینکه می تونید قسمتی در سایت خود طراحی کنید برای افرادی که قصد سورپرایز کردن دوستانشان را دارند. یا راهکارهایی برای سورپرایز کردن ارائه کنید یا اینکه افراد از طریق خود سایت شما بتوانند دوستانشان را سورپرایز کنند. از طریق این کسب و کار می تونید به دو شکل کسب درآمد کنید. اول اینکه عضویت پولی در سایت خود راه اندازی کنید. دوم اینکه از مکان هایی که قصد پیشنهاد آن ها را به کاربرانتان دارید به عنوان تبلیغات هزینه دریافت کنید. مثلا پیشنهاد آخر هفته شما رستورانی در منطقه کن سلوقون است قبل از اینکه پیشنهاد این رستوران را به کاربرانتان بدهید باید برای تبلیغات آن با آن رستوران قرار داد ببندید. یا می توانید به کاربرانتان تیکت اون رستوران را بفروشید. مثلا کاربر شما با مبلغ ۵۰۰۰ تومان تیکت یک رستوران را می خرد و با پرینت آن به آن رستوران می رود. با دادن آن تیکت به آن رستوران در واقع می گوید من از طرف فلان سایت آمدم. و رستوران هم مثلا مبلغ ۲۰ تومن به آن ها در هر سرویس تخفیف می دهد.

حالا من توی این مدل کسب و کار رستوران را مثال زدم شما می تونید با جاهای دیگه مثل سفره خانه های سنتی یا کافی شاپ ها و … قرارداد ببندید. در ضمن شما می تونید برای شروع کار پیشنهاد های رایگان به کاربرانتان بدید. مثلا مناطق بکر خارج از شهر تهران را پیشنهاد بدید. یا سفر به شهرهای اطراف تهران … روی این ایده بیشتر فکر کنید مطمئن هستم ایده ناب و پول سازی برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی پول ساز است

ایده سی و یکم : کوچینگ بدنسازها

اگر شما مربی بدنسازی یا فیتنس نیستید نگران نباشید. شما با مشاوره گرفتن و استخدام کردن مربی بدنسازی و فیتنس می توانید سایتی راه اندازی کنید که به صورت آنلاین برنامه غذایی برای علاقه مندان به این رشته بدهید. و به مرور زمان شما می توانید این کار را به صورت اتوماتیک انجام دهید. مثلا برای افرادی که سن ۲۲ سال و وزن ۶۰ کیلو دارند برنامه ای درست کنید و در سایت بگذارید و از این به بعد افرادی که با این مشخصات درخواست برنامه غذایی کنند می تونن از همون برنامه ای که شما از قبل نوشته اید استفاده کنند. البته این کار تخصصی است و من وارد جزئیات بیشتر نمی توانم بشم. پیشنهاد من به شما برای راه اندازی چنین سایتی مشاوره گرفتن و مشورت با یک مربی فیتنس است.

برای افزایش ترافیک سایت خود و جذب علاقه مندان به این حوزه کاری می توانید محتوا در این زمینه تولید کنید. مثلا درباره تغذیه صحیح ورزشکاران با معرفی ورزشکاران برتر این رشته ورزشی در دنیا بنویسید و روز به روز محتوا تولید کنید. همچنین شما می توانید از طریق معرفی باشگاه های بدنسازی کسب درآمد داشته باشید. بیوگرافی کاملی از باشگاه های بدنسازی و فیتنس مثلا موجود در شهر تهران را آماده کنید و در سایت خود قرار دهید. برای همکاری با کسب درآمد از این طریق بهتر است به سراغ صاحبان باشگاه های بدنسازی بروید. همچنین شما از طریق فروش داروهای پروتئینی که ورزشکاران مصرف می کنند می توانید درآمد زائی داشته باشید. البته برای فروش داروها خودتان باید تحقیق کنید که از چه طریق می توانید این داروها را خریداری کنید تا بتوانید در سایت خود به صورت آنلاین بفروشید. مطمئن باشید هنگامی که ترافیک سایت شما بالا برود خیلی راحت می توانید روی هرچیزی که فکرش رو بکنید مانوردهید.

ایده سی و دوم : سوشیال مارکتر

محتوا نویس اختصاصی برای شبکه های اجتماعی شوید. سایتی راه اندازی کنید و خدمات خود را در این زمینه ارائه کنید. بسیاری از برندها و شرکت ها هستند که به صورت جدی روی بازاریابی شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند و نیاز به افرادی دارند که به صورت تخصصی در شبکه های اجتماعی برایشان محتوا تولید کنند. تولید محتوا در شبکه های اجتماعی با تولید محتوا در وب سایت کاملا متفاوت است.

کسانی که محتوایی را مثلا در اینستاگرام بخواهند ارائه کنند در وحله اول باید طراح گرافیک قابلی باشند و بتوانند از طریق عکس هایی که تولید می کنند افراد را جذب کنند. این روزها از طریق شبکه های اجتماعی می توان بازدیدکنندگان بسیاری را بایک کسب و کار آشنا کرد. شما باید سوشیال مارکتر ماهر شوید و بتوانید انواع پست ها و کمپین های تبلیغاتی را در شبکه های مجازی راه اندازی کنید. بسیاری از شرکت ها به دنبال برندسازی از طریق شبکه های اجتماعی هستند شما می توانید مشاوره خوبی برای این شرکت ها باشید. برای راه اندازی این کسب و کار تنها کار کردن کمی سخت است پیشنهاد من این است که یک تیم خوب از طراحان گرافیک و محتوا نویسان تشکیل دهید. هزینه هایی هم که برای این مدل تولید محتوا در نظر گرفته می شود متفاوت است. شما باید خودتان بنا به وقتی که می گذارید و هزینه افرادی که استخدام کردید از مشتریان مبالغی را دریافت کنید.

ایده سی و سوم : تبلیغ نویسی صفحه محصولات

امروزه ناتوانی در فروش محصولات در بسیاری از سایت ها به چشم می خورد. دلیل بیشتر این خرید نکردن ها از سایت ها تبلیغ نویسی نا مناسب صفحه محصولات است. اکثر مدیران سایت ها نمی دانند چگونه باید مشتری را با ویژگی های محصول خود آشنا کنند. نمی دانند دقیقا در صفحه محصولات خود دقیقا باید به چه نکاتی اشاره کنند و محصول خود را چه طور به مشتریان احتمالی خود معرفی کنند. شما می توانید سایت و کسب و کاری راه اندازی کنید مختص به تبلیغ نویسی صفحه محصولات. یعنی کارتان فقط این باشد که تبلیغ نویسی محصولات سایت های دیگر را انجام دهید. امروزه تبلیغ نویسی یا کپی رایتینگ یکی از پر درآمدترین شغل های دنیاست. اگر متخصص این کار نیستید می توانید تیمی از متخصصین در تبلیغ نویسی را تشکیل دهید. شما توسط این کسب و کار هم می توانید مستقیما از تبلیغ نویسی صفحه محصولات مشتریانتان کسب درآمد کنید و هم می توانید کلاس ها و دوره های آنلاین تبلیغ نویسی راه اندازی کنید.

در ضمن می توانید مشاوره های تلفنی مختص به تبلیغ نویسی صفحه محصولات به مشتریان خود دهید. خلاصه اینکه در یک کلام توی این ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود فقط باید تبلیغ نویسی محصولات را انجام دهید نه چیز دیگری. من بهتون پیشنهاد می کنم خودتان برید تبلیغ نویسی را یاد بگیرید. با دوره ها و محصولات آموزشی که در اینترنت موجود است مطمئن باشید خیلی راحت می تونید تکنیک های تبلیغ نویسی رو یاد بگیرید.

ایده سی و چهارم : مکان یاب آنلاین

حتما برایتان اتفاق افتاده است که در ساعاتی از نصف شب نیاز به خرید از مغازه ای داشته باشید، مانند خرید خوراکی لوازم بهداشتی یا دارویی و … اما با توجه به اینکه نصفه شب است ، نمی دانید که برای برطرف کردن این نیاز به کجا مراجعه کنید و ممکن است در شهر بگردید تا اینکه به مغازه ای باز برخورد کنید که این گونه عمل کردن معمولا اتلاف وقت و هزینه در بر دارد. در این ایده شما باید اپلیکیشن موبایلی طراحی کنید که مغازه ها و سرویس دهنده هایی که نصف شب هم باز هستند را در آن نشان دهد و افراد با مراجعه به نرم افزار از موقعیت این مکان ها اطلاع پیدا می کنند.

نمونه ای از مشاغلی که می توانید در این نرم افزار ثبت کنید عبارتند از سوپرمارکت ها ، داروخانه ها، تاکسی تلفنی ها و سایر کسب و کارهایی که بیشتر نیازها در شب مربوط به این مشاغل است. شما علاوه بر این امکان، امکان ویژه ی دیگری می توانید به اپلیکیشن خود اضافه کنید. امکان خدمات آنلاین برای مغازه ها یا فروشگاه ها، به طوری که خریدار کالایی را سفارش می دهد و فروشگاه یا کسب و کار مربوطه کالا را سریعا به درب منزل فرد ارسال می کند چون رفت و آمد در شب برای بیشتر افراد مقدور نیست و این امکان نقطه قوت اپلیکیشن شماست. شاید اکثر این کسب و کارهاتوان ارسال کالا به درب منزل مشتری را نداشته باشند. برای حل این مشکل می توانید با یک پیک موتوری هماهنگ کنید تا فرایند تحویل کلیه سفارشات را انجام دهد.

با گسترش کسب و کار و اپلیکیشن خود می توانید خودتان یک یا چند نفر را برای این کار استخدام کنید. امکاناتی که این اپلیکیشن باید داشته باشد این است که تمام مکان ها را در نقشه نشان دهد. امکان جست و جو بر اساس مکان و نوع مکان و نوع اجناس را داشته باشد. ارتباط مشتریان با صاحب مغازه ها و مکان های های ضروری را هم داشته باشد از این ایده به شکل های مختلف می شود کسب درآمد کرد.

اول اینکه از مکان هایی که قرار است در برنامه ثبت شوند حق اشتراک سالیانه دریافت کنید. می توانید از تبلیغ مغازه ها و فروشگاه های شبانه روزی کسب درآمد داشته باشید. دریافت درصدی از مبالغ در سفارش های آنلاین مشتریان. و آخرین روش کسب درآمد از این اپلیکیشن این است که حق عضویت و استفاده از نرم افزار را از مردم دریافت کنید که برای اینکار سعی کنید از پرداخت درون برنامه ای استفاده شود.

ایده سی و پنجم : مکان یاب فروشگاه ها

با توجه به گسترش جمعیت و بزرگ شدن شهرها انتخاب ها دشوار شده است. انتخاب در هر مورد برای افراد با توجه به وجود گزینه های پیش رو بسیار سخت است و افراد با وجود انتخاب

هایی بیشتر و بهتر مجبورند بر اساس شناخت دیداری خود تصمیم بگیرند. همه ما قبل از خرید هر چیزی از خود می پرسیم که برای خرید جنس خوب یا باید با فروشنده آشنا باشم یا کسی اون مغازه رو به من معرفی کنه که من از خریدم و کیفیت اون اطمینان داشته باشم و الا ممکنه این جنس رو به من گرون بفروشه یا جنسش خوب نباشه ، پس الان از کجا خرید کنم. در این موقع است که با شما مکان هایی که قبلا توسط دوستان و آشنایان به شما پیشنهاد شده است را انتخاب می کنید و یا مکانی که قبلا از آن خرید کرده اید. در حالی که ممکن است گزینه های خرید ارزان و بسیار با کیفیت تری وجود داشته باشد که شما از آنها بی خبرید.

شما باید سایت و خیلی بهتر است اپلیکیشن موبایلی را بسازید که اماکن فروشگاهی از بوتیک های کوچک گرفته تا فروشگاه های بزرگ شهرتان را شامل می شود که شامل اطلاعاتی از اجناس موجود و قیمتهای مربوط به آنجاست. مهمترین ویژگی این اپلیکیشن ، امتیازدهی آن به فروشگاه هاست.امتیازات مکان ها را افرادی که از آنجا خرید کرده اند مشخص می کنند تا هم افرادی که قصد خرید از آنجا را دارند، آگاهی پیدا کنند و هم در صورت وجود امتیازات منفی، فروشنده مربوطه اقدام به حل مشکل و جذب مشتری نماید.

امکاناتی که در این برنامه موجود است عبارت اند از:

جستجوی مغازه ها و فروشگاه ها براساس نوع جنس و امتیاز و نمایش در نقشه ۲. پروفایل مربوط به هر مغازه یا فروشگاه برای ارائه جزئیات از مکان که باید شامل انواع محصولات و قیمت های قابل رقابت و حراج ها باشد و قابلیت نمایش امتیازات و توضیحات خریداران

با ارائه دلیل واقعی را داشته باشد تا از تخریب فروشنده و فروشگاه جلوگیری شود. از چه راه هایی می شود در این اپلیکیشن موبایلی کسب درآمد

کرد؟

دریافت اشتراک ماهیانه یا سالانه از فروشگاه های ثبت شده در قبال معرفی فروشگاه آنها در یک سامانه جامع ٢. ایجاد عضویت ویژه برای استفاده کنندگان (خریداران ) برای با خبر شدن از حراجی های شهر با ارسال پیامک و دریافت اشتراک از آنها ٣. تبلیغات انواع سایت ها و فروشگاه ها در سایت و اپلیکیشن شما

50 ایده‌ی کارآفرینی اینترنتی

 

ایده سی و ششم : همیار خانم های خانه دار

توی این ایده باید سایتی راه اندازی کنید که همیار و همراه همیشگی خانم های خانه دار باشد. سایتی مخصوص خانم های خانه دار. توی این سایت باید آموزش هایی درباره خانه داری، برگزاری مجالس و مهمانی ها، مراقبت از فرزندان، طراحی دکوراسیون داخلی خانه، پرورش و مراقبت از گل های خانگی، نکاتی برای داشتن زندگی بهتر و … قرار دهید. تولید محتوا یکی از مهمترین و اصلی ترین کارهایی است که توی این جور کسب و کارها باید انجام بدید. باید به قدری محتوا تولید کنید و در سایت خود منتشر کنید که افراد زیادی بتوانند با جست و جوی مواردی که گفتم از گوگل به سایت شما هدایت شوند.

بعد از اینکه توانستید مخاطبان زیادی را به سایت خود جذب کنید می توانید قسمتی از آموزش ها را به صورت ویژه فقط در اختیار افرادی که در سایت به عضویت پولی درآمده اند قرار دهید. می توانید کتاب های الکترونیکی آموزشی هم تولید کنید و در اختیار آن ها قرار دهید. سعی کنید مبلغ کمی را برای فروش کتاب های الکترونیکی تعیین کنید. همچنین می توانید کلاس ها و وبینارهای آنلاین هم برای خانم های خانه دار برگذار کنید.

پیشنهاد من این است که بعد از جذب افراد زیاد در سایت خود یک وبینار رایگان بگذارید تا افراد زیادی با آموزش های ویژه شما آشنا شوند و در گام های بعدی می توانید از کلاس ها و وبینار های خود هم کسب درآمد کنید. از فعالیت در شبکه های اجتماعی هم غافل نشوید. تلگرام و اینستاگرام می تواند منبع خوبی برای جذب خانم های خانه دار باشد. پیشنهاد های زیادی در این ایده نهفته است که اگر بخواهم به آن ها اشاره کنم می تونم به ویدیو ها و پادکست های آموزشی اشاره کنم که می توانید از آن ها هم برای جذب مخاطب بیشتر استفاده کنید.

ایده سی و هفتم : خدمات آرایشی خانم ها این ایده هم مربوط به خانم ها است.

سایتی راه اندازی کنید که مرجع به روز ترین مدل ها و آموزشهای آرایشی و زیبایی بانوان باشد. در این سایت باید محتوایی مربوط به مسائل زیبایی و آرایشی خانم ها تولید کنید. از طریق تولید این گونه محتوا خانمهای علاقه مند به این موضوع را به سایت خود جذب کنید.

سایت هایی که تخصصی در این زمینه کار می کنند زیاد نیستند. البته سایت هایی هستند که تفریحی اند و قسمتی برای مسائل زیبایی و آرایشی بانوان هم دارند. ولی در کل سایتی که تخصصی در این زمینه کار کنه کم داریم. شما می توانید در این سایت آموزش های ویژه ای در مورد انواع آرایش ها و میکاپ ها به علاقه مندان به این موضوع ارائه کنید. شما می توانید آموزش هایی مربوط به کاشت ناخن ویژه خانم ها تولید کنید و در سایت خود ارائه کنید. بخشی از این آموزش ها باید رایگان و بخش دیگر آن باید پولی باشند.

اگر خودتان علاقه به این موضوع دارید ولی حرفه ای نیستید باید افرادی را برای این کار استخدام کنید و آموزش ها را توسط این افراد تولید کنید. کلا برای راه اندازی این مدل ایده ها و کسب و کار ها نمی توانید تنها باشید باید از چند نفر کمک بگیرید. شاید شما تولید کننده محتوای خوبی در زمینه زیبایی هستید ولی تخصصی در میکاپ نداریدخب مسلما باید از افرادی که در این زمینه تخصص دارند کمک بگیرید. برای جذب بیشتر علاقه مندان به این حوزه کاری باید حتما از اینستاگرام کمک بگیرید.

در اینستاگرام خانم های زیادی علاقه مند به این موضوع هستند که شما با یک استراتژی تبلیغاتی و ایجاد یک کمپین ویروسی می توانید افراد زیادی را به سایت خود جذب کنید. پس اینستاگرام هم فراموش نکنید. در ضمن از لایو استوری اینستاگرام هم می توانید برای برگذاری کلاس های آموزشی آنلاین مثلا در زمینه کاشت ناخن هم استفاده کنید.

ایده سی و هشتم : رزرو آنلاین آرایشگاه بانوان

در این ایده باید سایتی راه اندازی کنید که تمام آرایشگاه های بانوان را در سطح شهرها نشان دهد. برای اینکار می توانید قسمتی را برای ثبت کردن آرایشگاه ها بر اساس آدرس دقیق در سایت خود تعبیه کنید که صاحبان آرایشگاه های زنانه بتوانند به سایت شما مراجعه کنند و آدرس دقیق آرایشگاه خود را در آن وارد کنند.

شما باید اپلیکیشن موبایلی مربوط به سایت خود را هم درست کنید. از طریق اپلیکیشن موبایلی کاربران راحت تر می توانند آرایشگاه های موجود در محل زندگیشان را پیدا کنند. خیلی بهتر است شما به صورت دستی آدرس تعدادی از آرایشگاه ها را در برنامه خود ثبت کنید. برنامه شما باید رزرو آنلاین آرایشگاه ها را هم داشته باشد. اصلا کار اصلی این برنامه همینه یعنی آرایشگاه مورد نظر را بیابد و کاربر بتواند یک وقتی برای خود از آن آرایشگاه بگیرد. مثلا خانمی در تجریش زندگی می کند و می خواهد یکی از سالن های زیبایی اطراف منزلش را پیدا کند و آن را برای خود در تایمی که می خواهد رزرو کند. وارد برنامه شما می شود و مثلا ۱۰ سالن آرایشی را در اطراف خود می بیند. یکی از آن ها را انتخاب و برای خود رزور می کند.

برای راه اندازی این کسب و کار و عملی کردن این ایده می توانید به سراغ تمام سالن های آرایشی مثلا در شهر تهران بروید و با آن ها قرار داد ببندید و بابت ثبت هر سالن آرایشی در برنامه تان از آن ها مبلغی را دریافت کنید. از این طریق می توانند سالن آرایشی خود را در برنامه شما تبلیغ کنند. یا اینکه همانطور که در ابتدا اشاره کردم قسمتی را در برنامه خود ایجاد کنید که خود صاحبان آرایشگاه ها بیایند و اطلاعات آرایشگاه خود را وارد کنند. در این صورت می توانید هنگام ثبت از آن ها مبلغی را دریافت کنید.

برای اینکه صاحبان آرایشگاه های زنانه را با کسب و کار خود آشنا کنید می توانید شماره های تماس آن ها را از سایت هایی که شماره موبایل اصناف را می فروشند بخرید و به آن ها پیامک تبلیغاتی بزنید. برای درآمد بیشتر از طریق این کسب و کار می توانید پیشنهاد ویژه هم به کاربران بدید. مثلا از بین ۵ آرایشگاهی که در اطراف آن هاست و برای آن ها نمایش داده می شود یک آرایشگاه خاص به آنها پیشنهاد داده شود. از آن آرایشگاهاهی که قرار است به کاربران به صورت ویژه پیشنهاد داده شود مبالغی را جهت تبلیغات بیشتر باید دریافت کنید.

در برنامه شما باید تمام امکانات سالن های آرایشی وجود داشته باشد. بهتر است به امکانات برنامه خود امکان ثبت نظر برای سالن های آرایشی هم اضافه کنید. چون ممکن است کاربران از سالن های آرایشی که برای اولین بار می خواهند از آن ها استفاده کنند آشنایی نداشته باشند. با بررسی نظرات کاربران دیگر راحت می توانند تصمیم گیری کنند و سالن آرایشی مورد نظرشان را انتخاب کنند. این ایده ایده خوبی است لطفا روش بیشتر فکر کنید.

ایده سی و نهم : مدرس یاب آنلاین

وب سایتی راه اندازی کنید و از مدرس هایی که تدریس خصوصی می کنند را به عضویت در آن دعوت کنید. پروفایلی حرفه ای طراحی کنید که مدرسان به صورت کامل بتوانند رزومه کاری خود را بنویسند. سایت شما باید مرجعی از مدرسان در هرزمینه ای باشد. به عنوان مثال مدرسان دروس دانشگاهی، مدرسان انواع سازهای موسیقی، مدرسان انواع ورزش های رزمی و … توسط این سایت تمام افرادی که به دنبال مدرسان خصوصی در هر موضوعی هستند می توانند آن ها را به راحتی پیدا کنند.

توسط طراحی قسمت جست و جوی پیشرفته باید این کار را برای افرادی که به دنبال مدرس هستند آسان تر کنید. شما می توانید برای جذب مخاطبان بیشتر به سایت خود محتواهایی در زمینه های مختلف تولید کنید. با تولید محتوا می توانید افراد زیادی را با کسب و کار خود آشنا کنید. جذب ترافیک هم یعنی کسب درآمد شما می توانید از هر موردی که برای هر مدرس اوکی شد مبلغی که از پیش تعیین کرده اید را دریافت کنید.

ایده چهلم : بازی آنلاین

حتما بازی های آنلاین قدیمی مثل تراوین رو یادتون میاد؟ بازی های آنلاین همیشه طرف دار های زیادی داشته و دارد. بازی هایی هم که الان مشاهده می کنید اکثرشون غیر قانونی هستند و مدل شرط بندی و کلاه برداری را دارند. شما باید با یک طراح بازی های آنلاین مشورت کنید و برای ساخت یک سایتی که بازی آنلاین باشه کمک بگیرید. مثلا شما می توانید بازی بیلیارد رو به صورت آنلاین درست کنید و مشتاقان و علاقه مندان به این بازی را به سایت خود دعوت کنید.| شما می توانید مسابقه هایی را در سایت خود راه اندازی کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید. می تونید امتیاز بفروشید می تونید از شرکت کنندگانی در مسابقه ها و ترنومند های ویژه با تعیین جایزه مبالغی را دریافت کنید. روی ایجاد و طراحی یک بازی آنلاین بیشتر باید فکر کرد و همه جوانب را در نظر گرفت ولی مطمئن باشید ایده پولسازی است.

شما می تونید روی بازی های موبایلی هم تمرکز کنید. همانطور که می دونید کاربران موبایلی تعدادشون خیلی بیشتر از دیگر گجت ها هستند. طرفدارهای بازی های موبایلی روز به روز دارن زیاد می شن. باید وقت بذارید و به ایده خوب با موضوع جالب واسه ساخت بازی موبایلی پیدا کنید. مهمترین نکته در بازی های موبایلی اینه که بازی شما باید کاربر رو ترغیب به اتمام بازی کند. و هی مرحله ها رو پشت سر هم طی کند. البته این ویژگی در همه بازی ها هست.

ایده چهل و یکم : آژانس بازاریابی

بازاریابی همانطور که می دانید روز به روز کسب و کارهای زیادی در اینترنت بوجود می آیند. و روز به روز به سایت های اینترنتی افزوده می شود. ولی سایت هایی هستند که در ابتدای کار نیاز به کمک دارند. بازاریابی بلد نیستند! قادر به افزایش ترافیک سایتشان نیستند. تبلیغ نویسی برای محصولاتشان را بلد نیستند. در بازاریابی شبکه های اجتماعی ناتوان اند. نمیتوانند محتوای خوب تولید کنند.

در ابتدا کار سئو و بهینه سازی سایت باید انجام دهند که بلد نیستند. البته سایت های خیلی زیادی هم هستند که چندین سال است از فعالیتشان در اینترنت می گذرد ولی در بسیاری از مواردی که به آن ها اشاره کردم ناتوان هستند. شما می توانید سایتی راه اندازی کنید که خدماتی که ذکر کردم را ارائه دهید. سایت شما باید در زمینه ایمیل مارکتینگه سئو،بازاریابی اینترنتی،تبلیغ نویسی، تولید محتوا و … متخصص باشد.

اینکه می گویم متخصص یعنی حتما باید حرفه ای باشید چون در این زمینه آژانس های بازاریابی و تبلیغاتی خوبی همین الان هستند که در ایران فعالیت می کنند. مسلما شما باید تلاش کنید که بهتر از آن ها باشید. نگران نباشید در آینده ای نه چندان دور این کسب و کاری را که به شما معرفی کردم نیاز اصلی مدیران کسب و کارهای اینترنتی می شود. البته الان هم کم سایت هایی نیستند که به نیازمند به این سایت ها باشند.

مدل های کسب درآمد هم در این ایده مشخص است. شما می توانید خدماتی که ارائه می کنید را به صورت پروژه ای روی هر سایت اجرا کنید و هزینه ی مشخصی را بابت آن دریافت کنید. پروژه ای می گم به خاطر اینکه خدماتی که شما در این کسب و کار ارائه می کنید زمان بر است. مثلا در سئوی هر سایت ممکن است ۶ ماه زمان ببرد تا نتیجه ایده آل دیده شود. از طریق مشاوه های تلفنی و حضوری هم می توانید کسب درآمد داشته باشید. برای راه اندازی این کسب و کار شما نیازمند به یک تیم متخصص دارید.

ایده چهل و دوم : آنالیز کسب و کارهای اینترنتی

سایت های زیادی هستند که در فروش موفق نیستند. سایت هایی هستند که صفحات فرود بهینه ای ندارند و در جذب کاربر موفق نیستند. سایت هایی هستند که نمی دانند با کاربران خود از طریق ایمیل چگونه ارتباط صمیمانه برقرار کنند. سایت های هستند که نمی دانند بازدیدکنندگانشان بیشتر از چه صفحاتی ازسایتشان بازدید می کنند.

تمام مدیران این سایت نمی دانند مشکل اصلی سایتشان چیه؟ شما می توانید سایتی راه اندازی کنید و در زمینه آنالیز کسب و کارهای آنلاین به این گونه سایت ها خدماتی را ارائه کنید. می توانید باچک کردن صفحات محصولات، ترافیک روزانه سایت، تست A / B صفحات، بررسی رقبا، بررسی صفحات فرود، بررسی قیف های فروش و … به این گونه سایت ها کمک بسیاری کنید. شما از طریق این سایت می توانید به مدل های مختلف کسب درآمد کنید.

شما می توانید از طریق هر کدام از خدمات به صورت جداگانه هزینه ای را از مشتریانتان دریافت کنید. مثلا برای بهینه صفحات فرود یا برای بهینه سازی قیف های فروش مبالغ جداگانه را دریافت کنید. یا اینکه پکیج کامل ارائه کنید که تمام خدمات به صورت یک جا روی هر سایتی انجام شود.

ایده چهل و سوم : ارسال پوش نوتیفیکیشن

حتما پیام های اعلانی که گاهی اوقات برای شما گوشه پایین سمت راست مرورگرتون میاد رو دیدید. در موبایل ها هم چنین پیام هایی وجود دارند. اول فقط توسط مرورگرها و به کاربران اینترنتی می شد این گونه پیام هایی رو ارسال کرد ولی این روش برای کاربران موبایلی هم فراهم شده است. یکی از ویژگی های این روش تبلیغاتی این است که نیازی نیست حتما کاربران در سایت به خصوص، یا کاربران موبایلی در برنامه مورد نظر باشند در هر جایی که باشند پیام شما را خواهند دید. با استفاده از این روش با کمترین هزینه کسب و کارهای اینترنتی می توانند با مخاطبان خود در ارتباط باشند.

میتوانند پیشنهادهای ویژه خود را به کاربران خود از طریق پیام اعلان به آن ها بدهند. خوبی این گونه تبلیغات این است که هنگام ارسال نوتیفیکیشن خیلی مزاحم کاربران نمی شود. این روش یکی از جدید ترین شیوه های بازاریابی اینترنتی است. و مطمئننا در آینده ای نه چندان دور این روش یکی از قطب های تبلیغات آنلاین می شود.

سایت های خارجی و ایرانی نیز در این زمینه فعالیت می کنند. ولی باید بدانید هنوز زیاد نشده است و میشه روی این ایده تمرکز بیشتر کرد. شما هم می توانید سایتی راه اندازی کنید و خدمات ارسال پوش نوتیفیکیشن را به کسب و کارهای آنلاین ارائه کنید. برای موفقیت در این کسب و کار، نسبت به رقباتون باید وجه تمایز داشته باشید. ضعف هایی که در این سایت ها مشاهده می شود را بیابید و کسب و کار خودتون را بهبود دهید. برای راه اندازی چنین کسب و کاری باید از یک متخصص که با این کسب و کار آشنایی کامل دارد کمک بگیرید. برای طراحی سایت و برنامه موبایلی باید سرمایه خوبی داشته باشید. چون ۱۰۰ درصد برای ارسال پیام ها و طراحی پنل های کاربری کاربران، نیاز به کدنویسی اختصاصی است.

ایده چهل و چهارم : پیج دونی

سایتی راه اندازی کنید که پیج های کسب و کارها را در شبکه های اجتماعی معرفی کنید. پیج های اینستاگرام و تلگرام امروزه خیلی طرفدار دارند. و بیشتر افراد در این شبکه های معروف اجتماعی کسب و کار خودشان را رونق می دهند. خیلی از افراد دوست دارند که از هر طریقی بتوانند پیج خود را تبلیغ کنند و آن را به افراد بیشتری معرفی کنند. سایت شما بهترین مکان برای افرادی است که قصد دارند پیج اینستاگرام یا کانال تلگرامشان را تبلیغ کنند.

شما در ابتدا باید به صورت رایگان این کار را برای همه افراد انجام دهید و در ادامه که بازدید سایت شما بالا رفت برای ثبت هر پیج می توانید مبالغ معینی را از مدیران پیج ها دریافت کنید. رعایت دسته بندی موضوعی در سایت شما بسیار مهم است. شما باید صفحه عضویت و ثبت کانال ها و پیج ها را طوری طراحی کنید که افرادی که می خواهند پیج یا کانال تلگرام خود را در

سایت شما ثبت کنند راحت باشند. همچنین می توانید از طریق ربات تلگرامی وب سایت خود را به افراد زیادی معرفی کنید. همچنین داشتن کانال تلگرام و پیج اینستاگرام برای شما الزامی است.

به خاطر اینکه با تبلیغ جداگانه در آن ها می توانید هزینه های جداگانه ای را از افراد دریافت کنید. مثلا با دریافت ۵ هزار تومان و معرفی کانالی در کانال تلگرام خود فکر نمی کنم کسی باشه که چنین هزینه کمی را پرداخت نکند. این گونه کانال هایی که به این شکل برای تبلیغات هزینه دریافت می کنند زیاد هستند. و باید بدونید که درآمد روزانه مدیر این کانال ها از ۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.

ایده چهل و پنجم : خدمات مجالس

همیشه برگذاری مجالس آبرومند و کم هزینه دغدغه خیلی از افراد بوده است. در این ایده شما باید سایتی راه اندازی کنید که خدمات برگذاری مجالس را ارائه کند. در این ایده میشه روی یکی از مجالس پر طرفدار یعنی فقط مجالس عروسی تمرکز کرد. یعنی سایتی باشد که کارش راه اندازی مجالس عروسی باشد. شما در سایت خود باید خدماتی اعم از اجاره باغ و تالار، ماشین عروس،فیلمبردار، مزون لباس عروس، آتلیه عکاسی، گل فروشی، شیرینی فروشی و …. را ارائه کنید. حالا چه طور ممکن است؟ در واقع شما باید به سراغ کسانی بروید که در این زمینه ها فعالیت می کنند و با آن ها قرار داد ببندید. از طریق معرفی این خدمات به عروس دامادها می توانید پورسانت دریافت کنید.

می تونید از طریق گوگل مپ در سایتتون قسمتی درست کنید برای جست و جوی خدمات مورد نظر در سطح شهر. مثلا فردی که می خواهد مزونی را در شهر تهران پیدا کند بتواند از طریق سایت شما آن را پیدا کند. سپس افراد می توانند از طریق سایت شما به خدمات مورد نظر معرفی شوند و از تخفیفات قابل توجهی برخواردار شوند. از طریق تبلیغات و معرفی خدمات خاص هم می توانید کسب درآمد بیشتری از خدمات دهنگان دریافت کنید.

ایده چهل و ششم : ارسال هدیه و سورپرایز کردن

همیشه سورپرایز کردن برای افراد جذاب بوده است. خیلی ها نه وقت سورپرایز کردن دوستانشان را دارند نه می دانند که چه طور باید این کار را انجام دهند. شما در این ایده باید سایتی راه اندازی کنید مخصوص سورپرایز کردن و هدیه دادن به افراد. خب این سایت چه طور کار می کند؟ به این شکل که افراد از طریق سایت شما محصولی را خریداری می کنند و به جای اینکه آن محصول برایشان ارسال شود برای شخصی ارسال می شود که قرار است سورپرایز شود. هر کس می تواند با داشتن آدرس دقیق دوستش، اونو سورپرایز کند. یکی از مهمترین مواردی که در این ایده باید رعایت شود ارسال سریع و به موقع هدیه به شخص مورد نظر است. همچنین تنوع محصولات باید به قدری باشد که به هر سلیقه ای بخورد. مثلا باید در سایت خود عطر و ادکلن لوازم دست ساز چرمی، کاردستی های متنوع، انواع ساعت مچی، تی شرت و … را باید داشته باشید.

همچنین مثلا یکی از چیزهایی که دخترها دوست دارند شکلات و پاستیل است که باید به این نکات ریز هم توجه کنید. و باید خوراکی های دوست داشتنی هم در سایت خود به عنوان هدیه دادن داشته باشید. یا مثلا خانم ها خیلی از گل خوششان می آید. و باید این رو هم مد نظر داشته باشید. برای گسترش کسب و کار خود می توانید از افرادی که کارهای دستی زیبایی انجام می دهند هم دعوت به عمل بیاورید.

مثلا افرادی هستند که رو تی شرت نقاشی می کنند یا اینکه افرادی هستند دست ساز های چرمی را به زیبایی تولید می کنند. می توانید از محصولات این افراد هم در سایت خود استفاده کنید. برای همکاری با این افراد می توانید مستقیم و به صورت نقدی محصولاتشان را ازشان خریداری کنید و در سایت خود قرار دهید یا اینکه می توانید محصولاتشان را در سایت قرار بدید و وقتی به فروش رفت پولشان را بدهید. می تونید قسمتی در سایت خود راه اندازی کنید که هر فردی در زمینه های خاص محصولات خاصی تولید می کند بتواند به راحتی در سایت شما عضو شود و محصولاتش را در سایتتان قرار دهد. البته برای این کار نیاز است به صورت حضوری آن ها و محصولاتشان را ببینید.

ایده های خوبی میشه از این ایده درآورد که نیاز به فکر کردن بیشتر دارد. مثلا برای ارسال گل می توانید با تعدادی از گل فروشی ها قرار داد ببندید. به این صورت که هر شخصی دسته گلی را در سایت سفارش داد مستقیم برای گل فروشی مورد نظر برود و سفارش مورد نظر از طریق همان گل فروشی برای شخص مورد نظر ارسال شود.

ایده چهل و هفتم : سیستم رزرو خانه های روستایی

حتما براتون پیش آمده در روستای گردشگری رفته باشید و بخواهید در آنجا اقامت داشته باشید ولی در یافتن و اجاره محلی برای سکونت مشکل داشته باشید. اگر برای شما پیش نیامده برای من بارها پیش آمده که مشکل اقامت در روستایی را داشته باشم. اقامت در خانه های روستایی روءیای خیلی از افراد است.در این ایده باید سایتی راه اندازی کنید و در آن خانه های روستایی را برای اقامت میهمانان اجاره دهید. در واقع برای رفاه حال گردشگران باید سامانه ای برای رزرو خانه های روستایی واقع در مکان های گردشگری راه اندازی کنید. راه اندازی این ایده چه طور ممکن است؟

برای راه اندازی چنین ایده ای ابتدا باید به سراغ صاحب خانه های روستایی واقع در شهر های مختلف کشور بروید. باید ایده ای که دارید را برای آن ها به طور کاملا ساده مطرح کنید. به این خاطر می گویم ساده که شاید فرد مورد نظر یعنی صاحب خانه فرد مسنی باشد که حرف های شما را به خوبی متوجه نشود.

توی این ایده کسی به شما نه نمی گه به خاطر اینکه نیازی نیست در ابتدا پولی به شما دهد. بعد از جمع آوری اطلاعات خانه های روستایی باید آن ها را در سایت خود درج کنید. در حقیقت باید اطلاعات کامل خانه های روستایی را در سایت خود قرار دهید. این اطلاعات باید شامل متراژ خانه ، تعداد اتاق ها، آشپزخانه ، حمام و دستشویی ، سیستم گرمایی و سرمایی تلویزیون ، باربیکیو ،فاصله از شهر، امکانات داخل شهر و … را داشته باشد.

سعی کنید در سایت خود یعنی در قسمت اطلاعات خانه های روستایی روی نقشه هم آن را نشان دهید تا کاربران متوجه مکان دقیق آن خانه شوند. برای محبوبیت کسب و کار خود باید اطلاعات روستاهای گردشگری را هم در سایت خود قرار دهید تا از این راه هم بتوانید مخاطبانی را به سایت خود هدایت کنید. در واقع باید محتوایی در رابطه با گردشگری در روستاهای ایران تولید کنید.

مدل کسب درآمد از این سایت هم به این شکل است. اولا قیمت اجاره ها را باید به صورت شبی در سایت قرار دهید. زمانی که فردی از طریق سایت شما می خواهد خانه ای را در روستایی رزرو کند شما می توانید پورسانت خود را دریافت کنید. و به صاحب خانه اطلاع دهید که خانه اش مثلا برای ۳ شب اجاره رفت پس آماده پذیرایی از میهمانان باش. همانطور که می دانید در سال خارجی های زیادی هم برای دیدن محل های گردشگری کشور ما به ایران مسافرت می کنند.

مخاطب شما می تواند همین گردشگرهای خارجی هم باشد. برای این کار باید راه کاری داشته باشید سایتتون را به این افراد معرفی کنید. داشتن زبان خارجی برای سایت شما الزامی است. ولی درباره تبلیغ سایتتون برای خارجی ها باید روش فکر کنید.

ایده چهل و هشتم : انجام خدمات در محل

در این ایده باید سایتی راه اندازی کنید که ارائه کننده افرادی برای انجام انواع خدمات در محل باشند. برای این کار باید افرادی را در زمینه های مختلف کاری برای خود استخدام کنید. شما باید انواع خدمات را اعم از خدمات نظافت خانه، آشپزی، آموزشی،خودرو، پزشکی و … را ارائه دهید. مثلا باید افرادی را مختص نظافت خانه استخدام کنید. یا افرادی را برای تعمیر یا شست و شوی خودرو استخدام کنید. یا پزشکی را برای انجام خدمات پزشکی در محل استخدام کنید. افرادی را برای آموزش استخدام کنید مثلا آموزش زبان در منزل یا آموزش دروس کنکوری.

داشتن اپلیکیشن موبایلی برای سایت خود الزامی است. به خاطر اینکه کاربران از طریق گوشی موبایلشان راحت تر هستند. در اپلیکیشن شما مشخصات کامل افرادی که خدماتی که شما ارائه می کنید را انجام می دهند باید باشد. از طریق اپلیکیشن شما مردم به سادگی می توانند فرد مورد نظر خود را برای انجام کارهای مورد نیازشان انتخاب کنند.

درآمد زایی در این ایده به این شکل است که شما در قبال اوکی شدن هر سفارش پورسانت خود را دریافت می کنید. در اپلیکیشن شما هر کسی که متخصص کاری است می تواند عضو شود و درآمد زایی داشته باشد. برای این کار ابتدا شما باید از فرد مورد نظرتست بگیرید و به صورت حضوری باهاش صحبت کنید و مدارکی را جهت تضمین کار از او دریافت کنید.

ایده چهل و نهم : آموزش از طریق موبایل

همانطور که از عنوان این ایده معلوم است این ایده مربوط به یک اپلیکیشن موبایلی می شود. همانطور که می دانید کاربران موبایلی الان خیلی بیشتر از قبل شده اند و ترجیح این افراد در استفاده از اپلیکیشن های موبایلی خیلی بیشتر از سایت ها است.

منظورم این است که اپلیکیشن های موبایلی خیلی طرفدار دارند. در عین حال که کم حجم هستند کار کردن باهاشون برای افراد خیلی ساده است. تحقیقات نشان داده یادگیری از طریق موبایل برای افراد خیلی راحت تر از دیگر موارد است. در این ایده شما باید اپلیکیشن موبایلی را بسازید که افراد از طریق آن به آموزش هایی در هر زمینه دسترسی داشته باشند. نیازمند اصلی عملی کردن این ایده داشتن محتوای آموزشی است.

باید بتوانید محتوای آموزشی ویدئویی را در زمینه های مختلف تولید کنید. برای این کار امکان ندارد که تنها بتونید این کار رو انجام بدید. باید از افرادی که در این زمینه ها متخصص هستند کمک بگیرید. شما می توانید از متخصصین بخواهید که به صورت کاملا اختصاصی این آموزش ها را برای سایت شما تولید کنند یا اینکه از آن ها برای این کار دعوت به عمل بیاورید. باید اپلیکیشن خود را به مرجعی برای افراد نیازمند به آموزشهای مختلف تبدیل کنید.

مثلا آموزش زبان همیشه طرفدارهای زیادی را داشته است. شما باید از افرادی که در این زمینه تخصص دارند بخواهید که برای شما آموزش های ویدئویی درباره آموزش زبان انگلیسی تولید کنند. رده سنی خیلی مهم است. سعی کنید برای رده های سنی مختلف آموزش هایی را مختص به آنها تولید کنید. امروزه دست هر پسر بچه یا دختر بچه ای یک گوشی تلفن همراه یا تبلت می بینید. برنامه شما می تواند راه کاری باشد برای آموزش دادن به بچه ها.

از این طریق پدر و مادر ها دیگر وا دار به پرداخت هزینه های سنگین آموزشی نخواهند شد. کافیست از طریق برنامه شما اقدام کنند. این طوری هم در هزینه های رفت و آمد و هم در زمان صرفه جویی می کنند. در آمد زایی در این ایده هم کاملا مشخص است. می توانید حق عضویت از افراد برای تهیه کرس های آموزشی دریافت کنید.

ایده پنجاهم : استارت آپ

ایده برای راه اندازی که تولید محتوا می کنند خیلی زیاد است. در واقع هر ایده ای نیازمند به تولید محتوا است. در این این ایده سایتی راه اندازی کنید که استارت آپ های جدید را معرفی کند. در این زمینه تعدادی سایت هستند که همین حالا دارند فعالیت می کنند. شما هم می توانید یکی از آن ها باشید. از طریق این سایت باید استارت آپ های جدید را معرفی کنید و اخبار مربوط به آن ها را منتشر کنید. در این ایده شما نیازمند به تعدادی از افراد برای تولید محتوا هستید. در سایت شما به صورت رایگان هر استارت آپ یاهر کسب و کار اینترنتی نوپا می تواند سایت خود را معرفی کند. در ابتدا این فرایند باید به صورت کاملا رایگان باشد. برای تولید محتوای بیشتر می توانید بخشی در سایت خود یعنی در پروفایل کاربران ایجاد کنید که مربوط به ارسال اخبار یا مقالات یا گزارشات استارت آپ شان باشد. از این طریق هم می توانید به صورت انبوه تولید محتوا کنید و سایت خود را از این طریق بالا ببرید.

ایده های کارآفرینی اینترنتی 

روش ها در آمد زایی در این ایده این طور است که شما می توانید برای بیشتر دیده شدن استارت آپ ها از آن ها هزینه هایی را دریافت کنید. پلن هایی برای تبلیغات هدفمند ایجاد کنید و آن ها را به استارت آپ ها پیشنهاد دهید. مثلا پلنی داشته باشید با این عنوان تولید محتوا اختصاصی + انتشار در قسمت ویژه سایت + اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی. بابت هر کدام از پلان ها هزینه هایی را از استارت آپ ها باید دریافت کنید.

خب امیدوارم تا اینجا از این ۵۰ ایده مطرح شده استفاده کافی را برده باشید. در ادامه می خواهم ۳ تا ایده خیلی خوب را به عنوان ایده های اضافی و بونس برای شما معرفی کنم. اگرخودم می خواستم یک کسب و کار جدیدی را آغاز کنم ترجیح میدادم از این ۳ ایده ای که قصد معرفی آن ها رو دارم استفاده کنم.

1.شبکه اجتماعی صوت محور شبکه اجتماعی که بر پایه صوت باشه شاید تا به حال وجود نداشته است. یکی از بهترین ایده ها برای راه اندازی یک شبکه اجتماعی راه اندازی شبکه اجتماعی است که بر پایه صوت باشد. این خیلی می تونه جذاب باشه. از این لحاظ که کاربران بدون ارسال تصویر یا متن فقط و فقط از طریق ارسال صوت های کوتاه به عنوان پست بتونند با دوستاشون در ارتباط باشند و از طریق ضبط صداشون و اشتراک آن در این شبکه اجتماعی با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند.

الان هر کسی رو که میبینیم از طریق گوشی موبایلش صداش رو ضبط می کنه و از طریق تلگرام برای دوستش می فرسته. هرچه میگذره کاربران دنیای مجازی تنبل تر می شوند و به دنبال ساده ترین روش جهت برقراری ارتباط با دوستانشان می گردند. اگر توجه هم کنید شبکه های اجتماعی فعلی هم به خوبی نیازهای مردم را شناسایی می کنند و سعی می کنند در ورژن های جدید اپلیکیشن هاشون آن نیاز رو برطرف کنند و به قابلیت های اپلیکیشن هاشون چیزه جدیدی اضافه کنند.

قبلا یک شبکه اجتماعی بر پایه اپلیکیشن موبایلی به نام فید بود که در آن بیشتر از صوت استفاده می شد. یادمه یک زمانی هم در بین کاربران ایرانی طرفدار داشت ولی الان دیگه به اون شکل کاربران ایرانی از این اپ موبایلی استفاده نمی کنند. شما از طریق این ایده که بر پایه اپلیکیشن موبایلی باید شبکه اجتماعی مثلا مانند اینستاگرام راه اندازی کنید که به جای عکس در آن صوت به اشتراک گذاشته شود.

مطمئن باشید در آینده ای نه چندان دور محتوای صوتی خیلی طرفدار پیدا می کند. الان همه چیز داره صوتی میشه. بیشتر مقالاتی که در سایت ها می بینید صوتی سایت های اشتراک صوت و پادکست ایرانی بیشتر از قبل بازدیدکننده دارند. حتی قابلیت جدید گوگل هم جست و جو بر اساس صوت است. جای شبکه اجتماعی که صوت محور باشه تو بین شبکه های اجتماعی ما خالیه. می تونید این ایده رو به صورت بومی سازی شده فقط مخصوص ایرانی درست کنید. البته بهترین کار هم همینه که بیاید برای ایرانی ها این شبکه اجتماعی صوت محور رو راه اندازی کنید. مطمئن باشید این شبکه اجتماعی می تونه طرفدارهای زیادی رو در ایران به خودش اختصاص بده. برای راه اندازی چنین شبکه اجتماعی که نیازمند به اپلیکیشن موبایلی است باید حتما با متخصصین و برنامه نویسان موبایلی مشورتی داشته باشید. این ایده فقط در حد حرف است و هیچ تحقیق و بررسی روش انجام نشده ولی مطمئن هستم قابل اجرا است.

۲. بازاریابی محتوا

در این ایده شما باید پلتفرمی در رابطه با بازاریابی محتوا راه اندازی کنید. سایت هایی که تبلیغات کلیکی انجام میدهند را دیده اید. اگر ندیده اید به سایت های کلیک یاب یا آی نتورک نگاهی بیاندازید. شما در این ایده باید سایتی مشابه این سایت ها راه اندازی کنید ولی نه برای تبلیغات کلیکی به شکلی که اینا انجام میدن بلکه برای تبلیغات محتوایی. البته هزینه ها بر اساس تعداد کلیک محاسبه می شود. شاید چنین چیزی را تا به حال ندیده باشید یا شاید هم دیده اید و یادتون نمیاد. توی ایران سایت هایی که در زمینه بازاریابی محتوا به این گونه تبلیغ کنند نیستند یا اینکه شاید یک یا دو سایت باشند. ولی در کشورهای دیگر چنین سایت هایی زیاد هستند.

کمبود چنین روش تبلیغاتی برای کسب و کارهای آنلاین در ایران خیلی احساس می شود. شما می توانید در این زمینه پیشگام باشید. طبق بررسی های انجام شده توسط خودم فقط یک سایت رو می شناسم که در این زمینه فعالیت می کند. شما می توانید در این حوزه کاری کم رقیب موفق باشید. در این ایده شما باید سایتی راه اندازی کنید که در زمینه تبلیغات محتوایی فعالیت کند. حالا منظور از تبلیغات محتوایی چیه؟ منظورم رپورتاژ آگهی نیست. همانطور که گفتم مثل سایت های تبلیغات کلیکی باید پلتفرمی طراحی کنید که پذیرنده تبلیغات محتوایی باشد. در سایت شما تمام افرادی که سایت هایی دارند

که از طریق تولید محتوا رتبه و ترافیک خوبی دارند می توانند فعالیت کنند. به این صورت که پس از عضویت در سایت شما می توانند کد تبلیغات را در سایت خود قرار دهند و در ازای هر کلیک روی تبلیغات توسط بازدید کنندگان مبلغی به حسابشان در سایت واریز می شود. حالا این تبلیغات باید به چه صورتی باشد؟

به این صورت است که به جای استفاده از بنر باید صفحه ای از یک محتوایی را به کاربران پیشنهاد دهید. می توانید این تبلیغات را طوری طراحی کنید که در قسمت تبلیغات اسکرین شاتی از آن صفحه را به کاربر نمایش دهد. به عنوان مثال در سایت یکی از تبلیغ کنندگان مقاله ای درباره بازاریابی اینترنتی وجود دارد. در انتهای مقاله و در لابه لای آن باید کدهای تبلیغاتی را قرار دهد تا مقالات دیگری که در این زمینه هستند به کاربران پیشنهاد داده شوند. دقیقا مثل تبلیغات کلیکی باید هدفمند باشد. محتوای پیشنهادی در صفحات سایت ها باید دقیقا مرتبط به هم باشند. پس همانطور که فهمیدید در این ایده به جای استفاده از بنر تبلیغاتی باید از اسکرین شات مربوط به آن صفحه از محتوای مورد نظر استفاده کنید.

اگه بخوام خیلی ساده بگم شما باید تبلیغات مشتریانتان را در بین پاراگراف های مقالات سایت های تبلیغ کنندگانتان نمایش دهید. درست مثل پیشنهاد خواندن دیگر مقالات سایت. که همچین چیزیو توی همه سایت ها دیدید. فقط به جای پیشنهاد دیگر مقالات سایت خود باید دیگر مقالات سایت های دیگر را پیشنهاد دهید.

تبلیغ دهندگان هم می توانند صفحاتی که دارای هر گونه محتوا است (مثل مقاله) در پنل کاربری خود درج کنند و از این طریق می توانند محتواهای خود را به افراد بیشتری نمایش دهند. خوبی این ایده این است که مخاطبان مورد نظر مستقیم به صفحه مقاله مورد نظر خود هدایت می شوند و این دقیقا یعنی بازاریابی محتوایی. روش درآمد زائی هم کاملا مشخص است. تبلیغات به ازای هر کلیک پیشنهاد می کنم روی این ایده خوب فکر کنید.

به خاطر اینکه این ایده هنوز در کشور ما زیاد نشده است شما به راحتی می توانید روی آن مانور دهید و مطئن باشید می تونید جواب بگیرید. فقط برای راه اندازی چنین سایتی حتما باید از متخصصانی در این رابطه مشورت بگیرید. طراحی چنین سایتی نیازمند کدنویسی تخصصی و حرفه ای است.

۳.سیستم نوبت دهی آنلاین مطب یکی از مشکلات اساسی مردم گرفتن وقت ویزیت از مطب های پزشگان است. خیلی وقت ها باید کلی و وقت و هزینه صرف بشه تا بیماری از مطبی وقت ویزیت بگیرد. شما تو این ایده باید سایتی راه اندازی کنید و این پروسه رو برای بیماران آسان کنید. شما برای راه اندازی چنین سایت و در واقع چنین ایده ای باید در ابتدا سراغ مطب پزشکان برید و باهاشون در این مورد صحبت کنید. اکثر بیمارستان ها هستند که سیستم نوبت دهی هم آنلاین و هم تلفنی دارند.

پس برای شروع بهتون پیشنهاد می کنم سراغ مطب پزشکان خصوصی بروید. سایت شما در واقع باید به محلی تبدیل بشه که کاربران به راحتی بتوانند مطب مورد نظر خود را پیدا کنند و از آن نوبت بگیرند. این ایده فقط به اینجا ختم نمیشه. سایت شما علاوه بر نوبت دهی آنلاین به بیماران باید مطب ها و پزشکان و دستیاران پزشکان را هم معرفی کند.

معرفی داروخانه ها، مراکز تصویر برداری، آزمایشگاه ها و … از دیگر امکانات سایت شما باید باشد. خیلی خوبه که تمام مراکز نام برده رو روی گوگل مپ همراه با کروکی تو سایتتون نشاون بدید. همچنین می تونید تو سایتتون قسمتی رو برای بیمارانی که قادر به مراجعه به پزشک نیستند محیا کنید که بتوانند از این قسمت پزشک مورد نظر خود را برای مراجعه در محل زندگیشون انتخاب کنند. می تونید تو سایتتون قسمتی رو برای فرصت های شغلی درست کنید تا منشی ها یا دسیاران پزشک ها بتوانند رزومه خودشون رو ثبت کنند و از این طریق مطلب هایی که به این اشخاص نیازمندند بتونن ازشون استفاده کنند. تو سایتتون قسمتی هم برای پرسش و پاسخ در باره انواع بیماری ها راه اندازی کنید و از بعضی از پزشکان هم برای پاسخ به سوالات احتمالی بیماران استفاده کنید.

خب همون طور که می دونید برای راه اندازی چنین سایت و ایده ای باید تمام جوانب رو در نظر بگیرید. مثلا خیلی مهمه که برنامه کاری پزشکان یعنی چه روز هایی تو مطبشون هستند رو بدونید. یا اینکه توی سایت شما جست و جو بر اساس تخصص پزشک محل مطب، زمان های مشخص و … باشه.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید